آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کتلت عدسی با روشی ساده , آسان و خوشمزه
طرز تهیه کتلت عدسی , کتلت ها طرفدار زیادی دارند البته با گفتن کتلت اولین چیزی در ذهن ما می آید کتلت سیب زمینی است , اما باید بدونیم که با انواع حبوبات هم میشه کتلت های خوشمزه و مقوی تهیه کرد .
کتلت ها به طور معمول در میز شام حضور دارند یا به وقت مهمانی پیش غذای خوبی هست .کتلت عدسی هم از جمله کتلت لذیذ و مقوی است که حتی در فر هم می تونید اون رو تهیه کنید.
مواد لازم تهیه کتلت عدسی:
عدس : 2 لیوان
پیاز بزرگ: 1 عدد
سیر: 2حبه
تخم مرغ: 1 عدد
جعفری : نصف لیوان
آرد گالاتا یا سوخاری: 1 لیوان
پولبیبر، نمک ، زیره روغن مایع: برای سرخ کردن
طرز تهیه و پخت کتلت عدسی:
ابتدا عدس ها را از شب قبل خیس کرده، سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ایی که روی عدس بیاید روی حرارت ملایم بپزید. بعد از اینکه عدس ها کاملا پخته شد و نرم شد آبکش کرده و بگذارید خنک شود. سپس عدس ها را داخل غذاساز ریخته و پیاز، سیر، جعفری و تخم مرغ را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
در آخر مواد را داخل یک ظرف جدا ریخته و ادویه ها و آرد سوخاری را آرام آرام کنترل شده اضافه کنید تا به قوام کتلت برسد و با دست به خوبی ورز دهید. سپس به شکل دلخواه در آورده و در ماهی تابه روغن ریخته و بعد ازینکه روغن داغ شد حرارت را کم کرده و مواد شکل داده شده را داخل روغن داغ هر دو طرف آن را سرخ کنید ( در صورت تمایل میتوانید در فر نیز بپزید).
سپس به روی دستمال حوله ایی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نوش جان
دقت داشته باشید اگر روغن اضافی این کتلت رو بگیرید غذای چربی نیست و بسیار مقوی هم هست در نوع پخت در فر هم که کمترین روغن رو نیاز داره .