طرز تهیه کیک کاسترد روال پخت و تهیه مایه این کیکک مثل سایر کیک هاست و فقط نکات کوچکی داره که به انها اشاره می کنیم تا یک کیک عالی در خانه بپزید.
کیک کاسترد از کیک هایی با عطر و طعم عالی که مناسب برای جشن تولد و دورهمی است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک کاسترد چیست ؟
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد سفید : ۲ لیوان(دسته دار فرانسوی)
پودر کاسترد : نصف لیوان
شکر : ۱ لیوان
شیر : نصف لیوان
روغن مایع :نصف لیوان
بکینگ پودر :۲ قاشق چای خوری
وانیل : نوک قاشق چای خوری
مراحل پخت و طرز تهیه کیک کاسترد :
ابتدا نیم ساعت قبل شروع کار همه مواد را از یخچال خارج کردم تا مواد به دمای محیط برسه سپس آرد و بکینگ پودر و کاسترد را سه بار الک کردمر. بعد قابلمە را چرب کردم و اماد نگه داشتم .
حالا به مواد برای آماده سازی مایه کیک می رسیم, تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو در کاسه ای ریختم هم زدم تا کرم رنگ و کشدار شه
شیر رو اضافه کردم و سی ثانیه هم زدم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه دیگه هم زدم
حالا ارد، کاسترد و بکینگ پودر الک شده را طی سه مرحله به مایه اضافه کردم فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم زدم (بیشتر هم نزنید چون هوای داخل تخم مرغ ها از بین میره و کیک پف نمیکنه)
مایه کی آماده است. مایه ی کیک رو تو قابلمە ریختم و دم کنی گذاشتم , اجاق من چون برقیه روی درجه یک به مدت یک ساعت و نبم گذاشتم و روی گاز روی حرارت کم بزارید با همین مدت زمان در نهایت با سیخ چوبی چک کنید اگه بهش نچسبید امادست.
نکات قابل توجه
** حتما توجه کنید که چهل دقیقه اول اصلا در قابلمه را برندارید چون پف کیک میخوابه .
** پودر کاسترد رو می تونید از سوپرمارکت ها و لوازم قنادی ها تهیه کنید.