طرز تهیه ژله قهوه که ترکیب لایه لایه اون با پودینگ قهوه شکل و ظاهر عالی و همچنین طعم عالی رو داره و بسیار دسر عالی و شیک و مجلسی به وقت مهمانی است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه ژله قهوه چیست؟
پودر ژلاتین : ۱/۴ پیمانه
آب سرد: ۸ قاشق سوپ خوری
قهوه آماده: ۲/۵ پیمانه
شکر: ۵ قاشق سوپ خوری
دستور و طرز تهیه ژله قهوه:
پودر ژلاتین و روی آب سرد بپاشید تا به شکل اسفنجی در بیاد سپس به صورت بن ماری حرارت بدین تا حل بشه.
قهوه آماده داغ و با شکر مخلوط کنید تا شکر کاملا در آن حل شود. سپس مخلوط شکر و قهوه رو با ژلاتین حل شده مخلوط کنید و کاملا هم بزنید.
نکته :برای اینکه ژله قهوه شفاف تر بشه بهتر است قبل از مخلوط کردن با شکر از صافی رد کنید تا لردش گرفته بشه.
نکته :میزان شکر برای ژله و پودینگ قهوه کاملا سلیقه ای هست. پس می تونید کم و زیادش کنید.
مراحل و طرز تهیه پودینگ قهوه:
نشاسته ذرت: 4 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غذا خوری
آب سرد: نصف پیمانه
شکر: 3 قاشق غذا خوری
شیر: 3 پیمانه
قهوه دم کشیده دلخواه: نصف پیمانه
کره: 1 قاشق مربا خوری
دارچین: 1 قاشق چای خوری .
پودر ژلاتین را با نصف پیمانه اب سرد به روش بن ماری حل می کنیم. قهوه دلخواه را اماده می کنیم. سپس نشاسته ذرت را با نصف پیمانه شیر حل می کنیم.
داخل قابلمه بقیه شیر, نشاسته ی حل شده, قهوه درست شده , شکر و دارچین را ریخته هم زده تا با هم مخلوط شود.
سپس روی شعله متوسط می گذاریم و سپس یک سره هم زده تا به غلظت فرنی برسد و شروع به جوش زدن بکنه سپس کره را اضافه کرده و شعله را خاموش کرده و ژلاتین حل شده را اضافه کرده هم بزنین . روی پودینگ اماده شده سلفون بکشید تا روی اون نبنده و بزارید خنک بشه.
نکته : از هر قهوه یا نسکافه می تونید استفاده کنید. .