طرز تهیه کراست نارگیلی دسر بسیار خوشمزه و عالی که با دستور گفته شده می تونید در منزل آماده کنید. بر خلاف ظاهر بسیار جذاب این شیرینی روند تهیه بسیار ساده ای داره با یک باز درست کردن عاشق این دسر می شید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کراست چیست ؟
150 گرم آرد همه منظوره
80 گرم پودر قند
15 گرم پودر بادام
17 گرم پودر کاکائو
35 گرم نشاسته ذرت
90 گرم کره گیاهی
3 قاشق غذاخوری شیر بادام یا شیر معمولی
1/4 قاشق چایخوری نمک صورتی یا نمک معمولی
مواد لازم برای موس شکلاتی؛
150 گرم کرم نارگیل یا خامه
1/2 قاشق چایخوری پودر آگار آگار یا پودر ژلاتین
35 گرم شکر (اختیاری)
150 گرم شکلات تلخ
175 گرم کرم نارگیل فرم گرفته یا خامه فرم گرفته
مواد لازم برای گلیز؛
1/2 پیمانه آب
1/2 پیمانه شیر نارگیل غلیظ یا شیر پرچرب
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پیمانه شکلات تلخ ، خرد شده
2 قاشق غذاخوری شکر نارگیل یا شکر معمولی
1/2 قاشق چایخوری پودر آگار آگار یا پودر ژلاتین
مراحل و طرز تهیه کراست نارگیلی؛
ابتدا فر رو در دمای 180 درجه گرم کنید. همه مواد گفته شده برای کراست رو توی غذاساز بریزید و مخلوط کنید باید مواد مثل یه گلوله بشه و بهم بچسبه بعد خمیر رو حداقل 10 دقیقه توی یخچال بزارید. خمیر سرد شده رو پهن کنید و داخل قالب تارت بزارید.
قالب رو بزارید توی فر در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-18 دقیقه بپزه. بعد بزارید کاملا خنک شه.
طرز تهیه موس؛
150 گرم کرم نارگیل رو به نقطه ی جوش برسونید اما نجوشه ، پودر آگار رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل شه ،
باید مرتباً مواد رو هم بزنید. شیر داغ رو روی شکلات بریزید و هم بزنید تا یکدست بشه بعد بزاریدش کنار تا به دمای محیط برسه کرم نارگیل مخلوط شده 175 گرمی رو اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه. کراست رو با مخلوط شکلاتی پر کنید بزارید داخل فریزر تا خودشو بگیره.
نوش جان