آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری ترد عسلی و کشداره
طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری راحتیه ولی یه سری فوت و قلق داره که حتما باید رعایت کنید تا شیرینیتون با کیفیت بشه ، من این شیرینی رو چند بار با دما های مختلف امتحان کردم تابلاخره موفق شدم یک شیرینی نارگیلی که بیرونش ترد و وسطش عسلی و کشداره درست کنم، حالا من تجربه های خودمو بهتون میگم امیدوارم که شماهم بتونید این شیرینی رو مثل برا بیرون دربیارید
مواد لازم شیرینی نارگیلی
سفیده تخممرغ سه عدد (۱۲۵ گرم)
شکر ۲۵۰ گرم ( یک و یکچهارم پیمانه)
نارگیل ۱۲۵ گرم ( یک و نیم پیمانه)
روغن مایع ۷۵ گرم ( ۱۰ قاشق غذاخوری )
سرکه سفید یک قاشق مربا خوری
وانیل کمی
نکات مورد توجه
دمای فر خیلی مهمه اگر دما کم ومدت پخت طولانی بشه شیرینی خشک میشه و بافتش مثل کوکی میشه
این شیرینی بیشتر از ده دقیقه نباید تو فر باشه چون دیگه وسطش حالت عسلی و کشدار نمیشه
شیرینی نارگیلی احتیاج به پخت چندانی نداره چون موقع داغ زدن پختشو انجام داده فقط باید زمان کوتاهی در فر بمونه تا بیرونش ترد وطلایی بشه
زیرش نباید خیلی تغییر رنگبده ،همینکه طلایی شد کافیه ،اگر دیدین روش سفید مونده حدود یکی دو دقیقه گریل رو روشن کنید تا کمی روش طلایی بشه
پودر نارگیل چرب بهتره ،اگه پودر نارگیل خشک باشه هم میشه و مشکلی نداره ولی با پودر نارگیل چرب کیفیت و عطرو طعمش بهتر میشه
مقدار شکر اصلا نباید کم بشه
اگر مواد سفت بودواز قیف سخت رد میشد ،مقداری سفیده بهش اضافه کنید
آماده سازی و طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری:
همه ی مواد بجز سرکه و وانیل رو در غذاساز یا خرد کن بریزید و میکس کنید
سپس روی حرارت خیلی کم مدام هم بزنید یا به اصطلاح داغ بزنید تا شکرش حل بشه و مواد تقریبا داغ و نرم و روون بشه مطابق فیلم ،حدود ۸ تا ده دقیقه طول میکشه
حالا سرکه و انیل رو اضافه کنید و بذارید در محیط خنک بشه با درپوش
بعد مواد رو در قیف با ماسوره گرد ساده بریزید و در سینی فر روی کاغذ روغنی پایپ کنید ، و روشو با سر انگشتتون که چرب کردین کمی صاف کنید
حالا در فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن شده بذارید تا زمانی که زیرش کمی تغییر رنگ بده حدود ۱۰دقیقه بستگی به فرتون داره
اگر روش طلایی نشد ، یکی دو دقیقه گریل رو روشن کنید ,بدون فر هم تو کلیپ نشون داده شده ,هم از تابه دو طرفه هم قابلمه می تونید استفاده کنید .