طرز تهیه قرابیه شکلاتی شیرینی قرابیه کاملا ترد از شیرینی های مخصوص عید است که با این دستور به راحتی می تونید توی خونه آماده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت قرابیه شکلاتی چیست ؟
۲۵۰گرم کره (من۱۵۰ کره و ۱۰۰ روغن جامد زدم)
نصف لیوان روغن مایع (۱۰۰گرم)
یک لیوان پودر قند (۱۵۰گرم )
نصف لیوان پودر نشاسته گندم یا ذرت (۷۵گرم )
دو عدد زرده تخم مرغ
10 گرم بکینگ پودر
وانیل یک قاشق چای خوری
پودر هل یک قاشق چای خوری (می تونید نزنید اختیاریه)
آرد ۴ لیوان (۶۰۰ گرم )
مراحل و طرز تهیه قرابیه شکلاتی :
ابتدا کره و روغن جامد رو داخل ظرف مناسبی ریخته پودر قند رو روش می ریزیم و با همزن برقی زده تا کرم رنگ و پوک بشه.
بعد پودر نشاسته اضافه کرده به هم زدن ادامه میدم بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده باز به همزدن ادامه می دهیم روغن مایع را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم می زنیم و بعد وانیل و پودر هل را هم اضافه می کنیم.
بکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده ۳/۵ لیوان از آرد را با خیال راحت اضافه می کنیم سپس نصف لیوان را با کنترل اضافه می کنیم تا خمیری نرمی بدست بیاد ، نباید زیاد سفت بشه با دست مخلوط می کنیم زیاد ورز ندید به روغن نیفته.
میان کیسه پلاستیکی یا کاغذ روغنی باز کرده و با کاتر دلخواه ویا به اندازه گردوی کوچیک براشته من (۱۵گرمی برداشتم گرده ها رو )شکل میدیم و در سینی فر کاغذ روغنی لازم نیست می چنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه تا وقتی زیر شیرینی تعییر رنگ بده می پزیم (۱۵_۲۰ دقیقه می پزیم.
بعد از در آوردن از فر کاملا که سرد شد از سینی جدا می کنیم و با شکلات بنماری شده روش رو به دلخواه تزیین می کنیم می تونید همینطور ساده هم بمونه خیلی خوشمزه میشه.
نوش جان