طرز تهیه خوراک بال مرغ
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه خوراک بال مرغ چیست ؟
بال مرغ ۱۲ تکه
پیازچه ساطوری شده ۳ عدد
فلفل قرمز تند ریز شده ۲ عدد
زنجبیل پودر شده ۲ قاشق چایخوری
میخک پودر شده ۲ عدد
سیر له شده ۱ حبه
آرد ذرت نصف فنجان
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ فنجان نمک و روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مواد لازم برای سس بادام زمینی
شکر نصف فنجان
آب یک چهارم فنجان
سرکه سفید ۲ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز تند ریز شده ۱ عد
بادام زمینی بو داده و خرد شده یک دوم فنجان
مراحل و طرز تهیه خوراک بال مرغ :
ابتدا بال های مرغ را می شوییم و به کمی نمک آغشته می کنیم و یک ربع می گذاریم تا بماند.
سپس گوشت اطراف استخوان کتف را تا محل اتصال کاملا عقب کشیده و استخوان را جدا می کنیم و بیرون می اوریم و در ظرفی جداگانه پیازچه خرد شده و ففل خرد شده و سیر له شده و پودر میخک و پودر زنجبیل را با هم مخلوط می کنیم.
سپس از مواد به اندازه ای برمی داریم که جای خالی استخوان ها را پر کند .با یک خلال دندان انتهای بال را به هم متصل می کنیم تا مواد بیرون نریزد .
بال های آماده را در آرد ذرت می غلتانیم و د تخم مرغ زده می زنیم و سپس با پودر آرد سوخاری آغشته و در روغن داغ داخل ماهی تابه یا سرخ کن سرخ می کنیم.
طرز تهیه سس بادام زمینی:
در ظرفی ابتدا شکر را با آب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شودبعد کمی که حباب روی سطح ظرف ایجاد شد بقیه مواد را اضافه می کنیم. موقع سرو بال حتما از این سس استفاده کنید
من یه مدل دیگه هم بال درست میکنم..حدود ۳ ساعت تو مخلوط پیاز خرد شده +۱ قاشق سس مایونز + نمک و فلفل و زردچوبه + یک حبه سیر خرد شده + زعفرون می خوابونم بعد بهش خم مرغ زده شده و تو آرد سوخاری می غلتونم و تو سرخ کن سرخ میکنم خیلی خوب میشه..
بال مرغ توی مهمونی هایی که انواع نوشیدنی هم سرو میشه کاربرد داره و خیلی شیک هم هست..می تونید کنارش پیاز حلقه ای هم بگذارید.