طرز تهیه کیسادیا مرغ یک خوراک معروف و بسیار خوشمزه است که اغلب با نان ترتیلا یا پیتا خورده میشه، که با ذائقه ی ما ایرانیا جور در میاد.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیسادیا مرغ چیست ؟
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز خلال خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی ۳ عدد
پاپریکا یک قاشق چای خوری
آویشن یک قاشق چای خوری
پودر چیلی(فلفل قرمز) نصف قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
پودر پیاز نصف قاشق چای خوری
سس کچاب ۴ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
نان ترتیلا یا پیتا ۵ عدد
پنیر پیتزا یا ورقه ای ۶ عدد
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مراحل و طرز تهیه کیسادیا مرغ :
ابتدا سینه های مرغ را در یک کاسه کوچک روغن زیتون ،آب لیمو، پودر فلفل ، پودر سیر، آویشن ، پاپریکا،پودر پیاز،فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید ، مواد را روی تکه ها مرغ ریخته و هم بزنید تا کامل مرغ ها به مواد آغشته شوند،
برای حداقل ۳۰ دقیقه الی یک ساعت در یخچال قرار داده تا مرغ ها مزه دار شوند،سپس در ماهیتابه ۱ قاشق روغن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید مرغ ها را اضافه کنید و تفت دهید تا کامل پخته شوند،
از ماهیتابه برداشته و کنار بگذارید سپس پیاز را اضافه و تفت دهید برای حدود ۳ دقیقه تا کامل نرم شوند سپس فلفل دلمه های رنگی را اضافه کنید و تفت دهید ،و در آخر مرغ ها را خرد کرده و دوباره به ماهیتابه برگردانید ،و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود و برای چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند،
می توانید طبق ذائقه تون باقی آب لیمو و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید سپس روی نان ها کمی از سس گوجه و مایونز بزنید و خوراک مرغ و پنیر را روی آن قرار دهید .
نان ها را از وسط تا کرده و در دستگاه ساندویچ ساز یا در توستر یا ماهیتابه قرار دهید تا پنیر ها آب شود و گرم سرو کنید،
نوش جان