طرز تهیه فاجیتای مرغ در این غذا علاوه بر مرغ از سبزیجات مخصوصی و روغن ها ی گیاهی مفید نیز استفاده میشه که برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی بدن عالی هستند.
در این غذا از سس های چرب استفاده نمی کنیم از سس سویا و سرکه انگور برای مزه دار کردن استفاده می کنیم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت طرز تهیه فاجیتای مرغ چیست ؟
۸۰۰ گرم فیله مرغ ( سینه)
دو عدد پیاز
یک عدد فلفل دلمه ای سبز
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز
یک عدد فلفل دلمه ای زرد
یک قاشق غذا خوری سس سویا
نمک و فلفل سیاه
برای مارینه
۴ حبه سیر رنده شده
۲ قاشق غذا خوری سرکه سیب یا انگور
چهار پنج قاشق غذا خوری سس سویا
۵ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک قاشق مربا خوری ادویه کاری
یک قاشق مربا خوری پودر آویشن
یک قاشق مربا خوری سر خالی فلفل سیاه
یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
مراحل و طرز تهیه فاجیتای مرغ :
ابتدا سینه مرغ را به صورت تکه های نازک و دراز ببرید و در ظرفی بریزید.
سیر رنده شده، سس سویا، سرکه، روغن زیتون و ادویهجات را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و بگذارید دو ساعت در یخچال بماند.
فلفل ها و پیاز را به شکلی که در عکس میبینید خرد کنید. مرغ مارینه شده را از یخچال در آورید و در تابه سرخ کنید.
مرغ سرخ شده را در ظرفی بریزید. داخل تابه مقداری روغن زیتون بریزید. ابتدا پیاز ها را یک دقیقه تفت دهید، سپس فلفل ها را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. در نهایت یک قاشق غذاخوری سس سویا و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس مرغ های سرخ شده را داخل تابه ریخته و کمی هم بزنید و از روی اجاق بردارید. این غذا را میتوانید در کنار ماکارونی و پلو سرو کنید.
نوش جان