طرز تهیه کلاف مرغ از خوراک های خوشمزه و عالی است که با یک بار درست کردن طرفدارش میشید غذای سالم فست فودی که توی خونه می تونید تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کلاف مرغ چیست ؟
مواد مورد نیاز برای خمیر کلاف
آرد : حدود 1 پیمانه
مایه خمیر: 1 ق چ
نمک : 1 ق چ
آب ولرم به اندازه کافی
مراحل تهیه خمیر کلاف :
تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیر منسجمی بدست بیاد و به دستتون نچسبه اگه می چسبید اینقدر ارد اضافه کنید تا به دستتون نچسبه, میز کار را آرد پاشی کنید و از خمیر گلوله هایی بردارید و چونه ها را باز کنید و به صورت نوار های باریک برش می زنیم تا بعد مواد میانی که آماده کردیم دور آن بپچیم مانند پیچیدن کلاف .
مواد داخلی کلاف :
سینه مرغ چرخ شده 1 عدد
2 تا پیاز
2 تا حبه سیر
پنیر گودا 2 ق س
نمک
فلفل
پاپریکا
مراحل آماده سازی و طرز تهیه کلاف مرغ :
ابتدا گوشت مرغ و کمی پنیر را باهم مخلوط می کنیم و بعد سیرها را له می کنیم, سپس پیازها را هم خرد کرده با نمک و فلفل و پاپریکا مخلوط می کنیم.
از این موادی که آماده کردیم گلوله هایی به اندازه نارنگی بر می داریم و بعد اون نوارهای خمیری که از قبل آماده کردیم رو روی گوشت می پیچیم تا به شکل کلاف دربیاد .
همه کلاف های آماده رو توی سینی چرب شده قرار میدیم و بعد روی کلاف ها رو زرده تخم مرغ با کمی کره آب شده می زنیم و درفر 200 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه میذارید تا روی کلاف ها مانند عکس که می بینید برشته شود.
اگر برای مهمانی خواستید این غذا رو درست کنید همه کارهاش ر انجام بدید و نزدیک به ساعت مهمانی حدود نیم ساعت قبل داخل فر قرار بدید که تردو خوشمزه باشه .
نوش جان