طرز تهیه خاگینه هویج با دستور مرحله به مرحله

طرز تهیه خاگینه هویج بسیار خوشمزه و دسر ترکی عالی به وقت مهمانی و یا میان وعده که به همراه چایی خیلی میچسبه.البته من خیلی موقع ها برای صبحانه هم امادش میکنم به خصوص جمعه ها که همه خانواده دورهم هستیم.

مواد لازم برای پخت خاگینه هویج چیست ؟

تخم مرغ ۲ عدد

هویج ۳ عدد

بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری

ارد ۳قاشق غذا خوری

مواد شربت :

آب ۱/۲ پیمانه دوشاب ۱ پیمانه

زعفران (آب کرده و غلیظ) به مقدار لازم

مواد میانی:

گردو ۵۰ گرم

هل ۱/۲ قاشق چای خوری

دارچین ۱ قاشق چای خوری

گل محمدی ۱ قاشق مربا خوری

خرما ۵ عدد

طرز تهیه خاگینه هویج

مراحل و طرز تهیه خاگینه هویج :

۱- ابتدا هویج‌ها را شسته و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید، سپس تخم‌مرغ‌ها و بیکینگ‌پودر و ارد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۲- درون یک تابه کوچک را کمی چرب کرده و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود بعد نصف مواد را مانند کوکو در تابه ریخته وبعد مواد میانی را بریزیدو بعد دوباره بقیه مواد را اضافه کنید و با قاشق صاف کنید و روی آن یک دم‌کنی قرار دهید و صبر کنید تا خودش را بگیرد

۳- سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم خودش را بگیرد بعد با چاقو به شکل دلخواه ببرید و خاگینه را چند دقیقه در شیره قرار دهید.

۴- طرز تهیه مواد میانی:

۵- گردو را خرد کنید و به همراه هل آسیاب شده و گل‌سرخ خشک و پودر شده خرما هسته گرفته مخلوط کنید.میتوانید مقدار کمی دارچین یا پودر قند هم به مواد اضافه کنید.

۶- طرز تهیه شربت:

۷- آب و دوشاب (شیره انگور)را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس محلول زعفران را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

سایر نکات

1) در صورت دلخواه می‌توانید مقداری محلول زعفران به مایع خاگینه نیز اضافه کنید.

2) می توانید از سایر مواد دلخواه برای مواد میانی استفاده کنید این مواد میتواند شامل انواع آجیل و مغزها باشد.

3) اضافه کردن گلاب به شیره باعث خوش عطر و خوشمزه تر شدن آن می شود.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *