طرز تهیه کالزونه که خمیر مخصوص این پیتزا رو هم براتون آموزش میدم و خیلی راحت کالزونه رو توی خونتون می تونید درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کالزونه چیست ؟
شیر گرم 1 لیوان
روغن نصف لیوان
آب گرم نصف لیوان
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
آرد 3 تا 4 لیوان
برای مواد میانی:
بادمجان 3 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 1 حبه
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک
فلفل سیاه
فلفل دلمهای قرمز دلخواه
برای رویه:
زرده تخم مرغ 1 عدد
مراحل و طرز تهیه کالزونه :
ابتدا شیر و آب و مخمر و شکر را مخلوط کنید به مدت هفت دقیقه صبر کنید سپس همه مواد به جز آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج و کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا به خمیر یکدست و نرمی مانند لاله گوش برسید (وقتی به خمیر نرم که به دست نچسبه رسیدید میزان آرد کافیه). روی آن را با یک پارچه بپوشانید و به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت بدید.
برای مواد میانی، بادمجان ها را پوست گرفته و مکعبی خرد کنید به مدت 15 دقیقه در آب نمک بذارید. پیازها را ریز خرد کرده با روغن زیتون درون تابه تفت بدید سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و تفت بدید تا طلایی شوند بادمجان را اضافه کرده و تفت بدید تا پخته شه در آخر رب گوجه فرنگی، فلفل و نمک را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و مطابق اندازه سینی یا قالبتون با وردنه روی کاغذ روغنی پهن کنید مواد را با فاصله دو سانتی متری از کنار ها روی خمیر پخش کرده، قسمت دیگه خمیر را روی آن بذارید و کناره ها را رو به داخل جمع کنید روی ان زرده تخم مرغ بمالید درون قالب گذاشته در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15 تا 20 بذارید تا روی ان قهوهای شود.
نوش جان