طرز تهیه آش ریحان از غذاهای مقوی و پرطرفدار ما ایرانی ها که آش رو اغلب برای پیش غذا و یا برای دورهمی ها و عصرانه کامل آماده می کنیم و در روزهای سرد سال هم که حسابی میچسبه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم پخت آش ریحان برای 3 نفر چیست ؟
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی 2 عدد
ریحان 250 گرم
آب مرغ یک لیتر
سبزی (آشی (اختیاری)) نیم کیلو
لپه (می توانید از همین میزان نخود هم استفاده کنید) 1چهارم پیمانه
عدس 1 چهارم پیمانه
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
روغن 2 قاشق سوپ خوری
پیاز 2 عدد
رشته (آشی) نصف پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه آش ریحان :
ابتدا لپه یا نخود را با مقداری روغن تفت داده و با آب و نمک نیم پز کنید. عدس را هم با مقداری آب نیم پز کنید طوری که هنوز کمی زنده باشد.
پیاز را خلال کرده با روغن کمی تفت دهید. سپس زردچوبه، عدس و لپه را بیفزایید. آنگاه آب مرغ را افزوده و بگذارید تا عدس و لپه خوب بپزد.
در صورت تمایل سبزی آش خرد شده، ریحان خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده و رب را افزوده و وقتی همه مواد پخته شد، رشته آش را اضافه کنید و بگذارید تا ریز ریز بجوشد تا حدی که آش جا بیفتد. (من همشو میریزم چون هم آش رو خوشمزه می کنه و هم یک غذای کاملی می خورید که فواید سلامتی فراوانی داره)
نکات پخت آش ریحون:
1)این آش را میتوانید تنها با ریحان بپزید و سبزی آش اضافه نکنید.
2)در صورت تمایل مقداری آلو به آش بیفزایید تا ملس شود.
3)اگر دوست دارید آش خیلی قرمز نشود گوجه را حذف کرده و فقط رب استفاده کنید یا برعکس.
4)حتما لپه یا نخود را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 2 بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2 بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.