طرز تهیه عرایس که از نان های سنتی عربی هستش بهش نان گوشت هم میگن تو رستوران های ایرانی هم اغلب سروز میشه بسیار خوش طعم است و از ادویه های مخصوص هم در اون استفاده میشه و عطر بسیار خوبی به نان گوشت میده.
درسته که یک غذای عربی است اما مواد اولیه ساده ای داره و میشه به عنوان میادن وعده و یا پیش غذا به موقع مهمانی اون رو بپزید.
طرز تهیه عرایس یا نان گوشتی عربی که از مواد اولیه سالم و ساده پخته میشه روش پخت آسونی داره حتما تو خونه بپزید و از عطر و طعم اون لذت ببرید
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برا پخت عرایس چیست ؟
گوشت چرخکرده 1 کیلوگرم
پیاز رنده کرده 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی رنده کرده 1 عدد
نمک به میزان لازم
پودر میخک یک چهارم ق چای خوری
دارچین یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
جوز هندی یک هشتم قاشق چای خوری
ماست 2 – 3 قاشق سوپ خوری
نان پیتا 6 – 8 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
مراحل پخت و طرز تهیه عرایس :
ابتدا گوشت، پیاز، گوجهفرنگی، نمک،ادویه ها و ماست را با هم مخلوط کنید. آنگاه نان های پیتا را از وسط به گونهای باز کنید که شبیه پاکت به نظر برسد.
سپس هر نان را به 4 مثلث تقسیم کنید. حالا میان هر مثلث قدری از مایه فراهم کرده بریزید و آن را ببندید سپس روی مثلث ها روغن بمالید و در سینی چرب کرده فر بچینید.
اینک سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نان ها طلایی رنگ شود و گوشت بپزد. اکنون عرایس را برای پذیرایی در دیس مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با حُمّص و ماست میل کنید.
این غذای عربی هست و اکثرا توی شهر های جنوب غربی و جنوبی پخته میشه و طرفدار زیادی هم داره .
نوش جان