طرز تهیه شاورمای عربی که به ساندویچ شاور ما هم معروف است و اغلب با سینه مرغ تهیه میشه میشه البته با قارچ و گوشت هم می تونید او ن رو بپزید ولی نوع عربی اون با مرغ تهیه میشه.
غذای عالی برای مهمانی و دورهمی حتما تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت و تهیه شاورمای عربی چیست ؟
سینه مرغ باریک خرد شده: ۵۰۰ گرم
ماست: ۳ قاشق غذا خوری
سرکه: ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
ادویه ها: زردچوبه، زیره، پاپریکا، زنجبیل، پودر سیر، نمک،
مخلوط چاشنی: هر کدام ۱ قاشق چای خوری و یا مخلوط هر ادویه ی دلخواه دیگری
سیب زمینی سرخ کرده
مواد سس مخصوص برای شاورمای عربی :
ماست: ۳ قاشق غذا خوری (پرچرب)
ارده کنجد: ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری
سیر له شده: ۳ حبه
نمک: ۱/۴ قاشق چای خوریپ
آب: ۲ قاشق غذا خوری
نان پیتا (اکثر سوپر مارکت ها دارند) یا هر نون دیگری
مراحل و طرز تهیه شاورمای عربی :
ابتدا سینه های مرغ رو نازک برش بزنید و با مواد گفته شده منظورم ادویه های مختلفی که چاشنی های این غذا است (
زردچوبه، زیره، پاپریکا، زنجبیل، پودر سیر، نمک ) به علاوه سرکه , آبلیمو , روغن زیتون و ماست مخلوط کنید و ۴ ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه. از شب قبل بزارید خیلی بهتره.
داخل تابه ی نچسبی که از قبل داغ شده مرغ ها رو تفت بدید و بپزید، اگر تابه شما نچسب نیست یکم روغن بریزید.
سیب زمینی ها رو به صورت خلالی برش بزنید و سرخ کرده درست کنید.
بهتره از نان پیتا استفاده کنید؛ روی نان سس بزنید، مرغ، گوجه، خیارشور و در صورت تمایل فلفل هالوپینو بریزید و روش دوباره سس بزنید، رولش کنید و توی تابه نچسب بدون روغن دو طرفش رو تفت بدید.
نوش جان