طرز تهیه قطاب سیب که عطر و رایحه سیب و دارچین و هل ان آدم رو سرشار از عشق می کنه در ادامه بهترین روش برای پخت قطاب سیب رو بهتون آموزش میدم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای خمیر و تهیه قطاب سیب چیست ؟
زرده تخم مرغ:٢عدد
روغن جامد آب کرده(خنک باشه):١/٣ پیمانه
ماست شیرین سفت(چکیده نباشه):١/٢ پیمانه
بیکینگ پودر:١/٢قاشق چایخورى
پودر هل:١/۴ قاشق چایخورى
آرد:بین ٢ تا دو و نیم پیمانه
مواد میانی قطاب سیب جیست ؟
سیب درشت دو عدد
دارچین نصف ق چ
پودرهل نصف ق چ
پودر پسته یک چهارم پیمانه
پودر گردو یک چهارم پیمانه
شکر نصف پیمانه
مراحل و طرز تهیه قطاب سیب :
ابتدا برای درست کردن خمیر ابتدا همه مواد به جز آرد رو با هم مخلوط می کنیم، با یه چنگال هم کارمون راه میوفته و نیازى به همزن نیست فقط دقت کنید که خوب با هم مخلوط بشن، بعد اون دو پیمانه آردمون رو اضافه می کنیم.
در اکثر موارد اون دو پیمانه کافیه اما اگر حس کردید کمى به دستتون میچسبه یک قاشق یک قاشق بهش آرد اضافه کنید و به محض اینکه دیگه به دستتون نچسبید خمیر آمادست و نیازى نیست آرد اضافى بهش زده بشه، این خمیر رو توى نایلون بپیچید و دو ساعت بهش استراحت بدید، اگه فضاى آشپزخونه تون خنکه توى همون آشپزخونه اما اگه گرمه توى یخچال. مواد میانی رو هم ازقبل آماده کنید و همه رو باهم مخلوط کنید
بعد از اینکه مدت زمان استراحت خمیر تمام شد از خمیر گلوله های کمی بزرگتر از گردو بردارید و کل خمیر رو به همین منوال تقسیم کنید.
می تونین ازکاتر مخصوص هم استفاده کنید ولی من دستی اینکارو انجام دادم هر چند قالبشم داشتم ولی خب دستی راحتتره.
خمیر رو کف دست پهن کنید و یا با یک کاتر گرد از میرتون دایره هاى کوچیکى رو جدا کنید توش به اندازه یک قاشق غذاخوری از موادمیانی که از قبل آماده کردید بذارید و بپیچید و توى روغن سرخ کنید
دقت کنید می تونین بعداز سرد شدن کامل قطاب ها رو داخل پودر قند بزنید ولی من اینکارو نکردم و فقط با مقداری شکلات و خلال بادام و پودر گل سرخ تزیینشون کردم.
برای تهیه مواد میانی باید به این صورت عمل کرد که سیب ها رو پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید و با باقی مواد کاملا مخلوط و داخل تابه ی تفلون بذارین و هم میزنیم تا کاملا آب سیب تبخیر بشه و موادمون باید صدرصد بدون آب باشن درغیراینصورت باعث خمیرشدن قطابا میشن.
نوش جان