طرز تهیه رول کاتر که با مواد سادهای که همیشه توی خونه هست تهیه میشه و در صورت تمایل می تونید با اضافه کردن سیب زمینی به یک شام ساده هم تبدیلش کنید.
خمیر رول کاتر رو با یک دستور مرحله ای به شما اموزش میدم تا خیلی راحت تو خونه تهیه کنید.من خیلی موقع ها این رو آماده می کنم و برای میان وعده بچه ها بهشون میدم که خیلی هم دوسش دارند.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه خمیر رول کاتر چیست ؟
1 لیوان شیر گرم
1 قاشق غذاخوری شکر
1 تخم مرغ
1.5 فنجان روغن
1 ق غ بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک
3-3/5 لیوان آرد
مواد لازم برای رومال:
100 گرم کره ذوب شده
دستور پخت مرحله ای و طرز تهیه رول کاتر :
1. شکر، بیکینگ پودر، شیر گرم، روغن و تخم مرغ را درون یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید.
2. سپس با اضافه کردن آرد الک شده به داخل این مخلوط ، ورز دهید. (آرد رو کم کم اضافه کنید) نمک را هنگام ورز دادن اضافه کنید.
3. یک خمیر نرم تهیه کنید که به دست نچسبد. خمیر را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.
4-با دقت مراقب باشید که خمیر را پاره نکنید.
5- سپس کره ذوب شده را با قلم مو روی این خمیر پخش کنید.
6. خمیر خود را به صورت یک نوار بسیار محکم و نازک بپیچید. سپس شروع به پیچیدن محکم و نازک به شکل رول کنید.
7. تکه های بریده شده را به آرامی فشار دهید. در تابه با روغن کم سرخ کنید.
نکات مورد توجه
** هرچه روبان خود را نازک تر و محکم تر کنید ، فرم رول شما بهتر خواهد شد.
** در صورت تمایل می توانید مواد مختلفی مانند سیب زمینی، پنیر، خشخاش را نیز اضافه کنید. همچنین می توانید آن را در اندازه های بزرگ تهیه کنید.
امیدوارم در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.
نوش جان
طرز تهیه نان جزغاله مشهدی