طرز تهیه بامبلونی از دونات های خوشمزه ایتالیایی

طرز تهیه بامبلونی دونات ایتالیایی که بافت بسیار نرمی دارد و مثل بمب می ماند. مواد داخلش می تواند شکلات،مربا و یا خامه باشد.

 

‌مواد لازم برای پخت دونات بامبلونی چیست ؟

‌آرد ۵۰۰ گرم‌

آب ولرم ۱۱۰ گرم‌

نمک ۱ ق چ‌

شکر ۱۰۰ گرم‌

خمیر مایه فوری ۲/۵ ق چ

تخم مرغ ۳ عدد‌

کره ۵۰ گرم‌

شکلات صبحانه یا نوتلا به مقدار لازم

طرز تهیه بامبلونی

مراحل و طرز تهیه بامبلونی :

ابتدا مواد خشک و تر را مخلوط کرده و خمیر تا زمانی که کاملا نرم و نچسب شود ورز می دهیم. ( آرد اضافه نکنید، بجاش سطح کار را کمی چرب کنید)

(آب را آخر از همه و کم کم اضافه کنید که از شل شدن خمیر جلوگیری شود) سپس خمیر را درظرف از قبل چرب شده استراحت داده تا حجیم شود.

روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به قطر نیم سانت وردنه می کشیم. با کاتر دایره ای قالب زده و در سینی از قبل آردپاشی شده با فاصله ۴ سانت می گذارید و رویش را پوشانده تا زمانی که حجیم شود (زمان بدید خمیر قشنگ پف میکنه) صبر می کنیم.
سینی را دریخچال گذاشته تا خمیرها خود را بگیرند. حالا در ظرفی روغن سرخ‌ کردنی فراوان می ریزیم.روغن باید داغ داغ شود.‌
حالا دونات ها را سرخ می کنیم.

بعد روی کاغذ یا سینی می گذاریم تا روغن اضافی گرفته شود.  آنها را در شکر غلتانده. دونات ها را کمی سوراخ کنید و به کمک قیف داخلشان نوتلا (شکلات صبحانه) بریزید.

می تونید برا داخل این دونات کرم پیراشکی هم بپزید و استفاده کنید.

مواد لازم کرم

آرد ذرت یا آرد گندم : ۲ قاشق سوپخوری

شیر : ۵/۱ فنجان

کره : ۵۰ گرم

شکر : نصف فنجان

زرده تخم مرغ : یک عدد

وانیل یا پوست رنده شده لیمو : به مقدار کم

برای تهیه کرم آرد و شیر رو مخلوط کرده می زاریم آرد کامل حل بشه بعد شکر رو اضافه می کنبم و روی حرارت خیلی کم هم میزنیم تا غلیظ بشه.

کرم باید حسابی سفت بشه تا وقتی لای خمیر می زاریم موقع برش دادن از لای خمیر بیرون نزنه حواستون باشه گلوله نشه و در آخر کار وانیل و اضافه می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *