آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه خرما پیچ با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه خرما پیچ که به نام های مختلفی هم از جمله دست پیچ خرما , خرما لقمه ای و یا اشترودل خرمایی نیز معروف است که اغلب برای نذری ها و مجالس افطاری تهیه میشه .البته تغذیه مناسبی هم برای بچه ها به موقع مدرسه و دانشگاه به حساب میاد که هم مقوی است و هم سالم.
مواد لازم خرمای پیچ :
خرما یه جعبه
کره ۲۰۰ گرم
پودر قند یک ق غ سرپر
آرد یک لیوان
وانیل نوک ق
نمک از نوک ق کمتر
طرز تهیه و مراحل آماده کردن خرما پیچ :
روند تهیه بسیار آسان است اول می تونین هسته های خرما رو با نی خیلی راحت در بیارین و توش مغز گردو بزارین. (گذاشتن مغز گردو داخل خرما ها اختیاری است )
حالا بریم سراغ خمیر ، کره ها رو مکعبی کنین و نزارین خیلی نرم بشه، یکم سفت باشه بهتره ،بعد با پودر قند داخل میکسر میکس کنین، سپس وانیل و نمک هم اضافه کنیم و بعد قاشق قاشق آرد رو اضافه کنین و میکس کنین، مواد که جمع شد بیارین بیرون و یه کوچولو ورز بدین، حواستون باشه زیاد ورز ندین که روغن نندازه، بعد ۱۵ دقیقه یخچال بذارین که استراحت داشته باشه و سپس روی یه سطح آردپاشی کنین و خمیرو پهن کنین و به اندازه هایی که میخواین دور خرما بپیچین برش بدین .
بعد از برش دادن خمیر رو دور خرما بپیچین و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم بچینین، بعد فر رو ۱۰ دقیقه گرم کنین و ۱۵ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه بذارین بپزه. خرما پیچ شما آماده است .
نوش جان
اگر میخواهید خرما پیچ شما کاملا مجلسی باشه و برای مهمانی افطاری تهیه می کنید بهتر است مغز گردو داخل خرما ها بگذارید