طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری پیش غذا خیلی خوشمزه
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری به شیوه رستورانی
طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری در منزل به شیوه آسان و عملی که بسیار لذیذ میشه و یک پیش غذای عالی به وقت مهمانی است .حتما در منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید .
از اونجایی که سیب زمینی رو اکثر افراد دوست دارند و بیشتر غذا ها یا وعده شام با سیب زمینی تهیه میشه غذا سیب زمینی آکاردئونی تنوری بسیار پرطرفدار و البته مقوی است .
مواد لازم سیب زمینی آکاردئونی تنوری:
سیب زمینی 500 گرم
روغن زیتون 1/4 پیمانه
کره ذوب شده 2 ق غذا خوری
سیر رنده شده 3 حبه
جعفری تازه 1 ق غذا خوری
آبلیمو تازه 1 ق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا در صورت تمایل
روش تهیه و پخت سیب زمینی آکاردئونی تنوری:
برای تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با چاقو برش های نازک می زنیم ولی برش را تا انتهای سیب زمینی نبرید (سیب زمینی با پوست باشد ) 10 تا 15 دقیقه داخل آب سرد قرار دهید. در شورع کار ( سیارک ) فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه گرم کنید سپس کره ذوب شده، سیر له شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و بعد با فرچه، لابهلای سیب زمینی ها و روی سیب زمینی ها بمالید بعد آن ها را داخل ظرف مناسب یا سینی فر قرار داده و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید . رو ش دیگر برای پختن سیب زمینی ها قرار دادن آن ها داخل فویل و گذاشتن روی سیمی فر می باشد . در دقایق آخر پخت سیب زمینی ها را از فر در بیاورید و لای برش ها پنیر بریزید و دوباره داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
این پیش غذا خیلی خوشمزه و اشتها برانگیز است. نوش جان.
طرز تهیه کروکت سیب زمینی در منزل به شیوه رستورانی
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه ذرت مکزیکی پرطرفدارترین میان وعده و غذای بسیار مقوی
- طرز تهیه توپک پنیری برنج فینگر فود عالی و خوشمزه
- طرز تهیه دسر سه لایه انار دسر زمستانی و شب یلدا
- طرز تهیه لاکچری موس آموزش دسر کاملا مجلسی و خوشمزه
- طرز تهیه خاگینه مغزدار تابه ای شیرینی یا دسر راحت و مقوی
- دستور پخت کیک شلیل کیک خوش رنگ و خوشمزه میوه شلیل