آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری به شیوه رستورانی
طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری در منزل به شیوه آسان و عملی که بسیار لذیذ میشه و یک پیش غذای عالی به وقت مهمانی است .حتما در منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید .
از اونجایی که سیب زمینی رو اکثر افراد دوست دارند و بیشتر غذا ها یا وعده شام با سیب زمینی تهیه میشه غذا سیب زمینی آکاردئونی تنوری بسیار پرطرفدار و البته مقوی است .
مواد لازم سیب زمینی آکاردئونی تنوری:
سیب زمینی 500 گرم
روغن زیتون 1/4 پیمانه
کره ذوب شده 2 ق غذا خوری
سیر رنده شده 3 حبه
جعفری تازه 1 ق غذا خوری
آبلیمو تازه 1 ق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا در صورت تمایل
روش تهیه و پخت سیب زمینی آکاردئونی تنوری:
برای تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با چاقو برش های نازک می زنیم ولی برش را تا انتهای سیب زمینی نبرید (سیب زمینی با پوست باشد ) 10 تا 15 دقیقه داخل آب سرد قرار دهید. در شورع کار ( سیارک ) فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه گرم کنید سپس کره ذوب شده، سیر له شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و بعد با فرچه، لابهلای سیب زمینی ها و روی سیب زمینی ها بمالید بعد آن ها را داخل ظرف مناسب یا سینی فر قرار داده و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید . رو ش دیگر برای پختن سیب زمینی ها قرار دادن آن ها داخل فویل و گذاشتن روی سیمی فر می باشد . در دقایق آخر پخت سیب زمینی ها را از فر در بیاورید و لای برش ها پنیر بریزید و دوباره داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
این پیش غذا خیلی خوشمزه و اشتها برانگیز است. نوش جان.