طرز تهیه کیک سیب زمینی ترکیه یک شام عالی در کنار خانواده و دوستان که هزینه زیادی هم نمیبره .این روزها که خرید گوشت و مرغ سخت شده غذاهایی با سبزیجات و سیب زمینی و تنوع اون ها برای وعده های سبک مثل شام میتونه عالی باشه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک سیب زمینی ترکیه ای چیست ؟
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
روغن زیتون ۱ استکان (۸۰ گرم)
ماست چکیده ۱ استکان (۸۰ گرم)
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ لیوان
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت کیک سیب زمینی
مراحل پخت و طرز تهیه کیک سیب زمینی ترکیه :
ابتدا سیب زمینی ها را به صورت حبه ای درشت خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب را تا نصف آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.
کمی نمک به آب جوش اضافه می کنیم، سپس سیب زمینی های خرد شده را به آب جوش می افزاییم و به مدت ۵ دقیقه زمان می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند، سپس سیب زمینی ها را آبکشی می کنیم و داخل آب سرد می ریزیم.
سیب زمینی ها را با دستمال حوله ای خشک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه روغن زیتون را به همراه ماست چکیده، بکینگ پودر، آرد سفید، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس سیب زمینی را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. در ادامه یک ظرف پیرکس را با روغن مایع به خوبی چرب می کنیم و کمی آرد پاشی می کنیم.
حالا مایه کیک را داخل ظرف پیرکس می ریزیم و روی آنرا با پشت قاشق صاف می کنیم. روی مواد را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم و برای زیباتر شدن روی کیک کمی کنجد هم روی پنیر پیتزا می پاشیم.
ظرف حاوی کیک درون فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به طور کامل بپزند. در پایان گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی شود.
نوش جان