طرز تهیه پیتزا مخصوص با خمیر ایتالیایی ویژه

طرز تهیه پیتزا مخصوص با آموزش خمیر ایتالیایی ویزه برای این پیتزا که خیلی خوشمزه است و خیلی راحت می تونید در خونه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر ایتالیایی چیست ؟

خمیر مایع یک ونیم قاشق چای خوری

شکر یک ونیم قاشق چای خوری

شیر ولرم ۲۰۰ گرم

روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری

نمک دو چهارم قاشق چای خوری

پنیر پارمسان ۵۰ گرم

ارد گنبد و یا ارد سفید قنادی از سه پیمانه شروع می کنیم تا جایی که خمیر به دستمون نچسبه و خمیر لطیف باشه

سماق دو چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه پیتزا مخصوص

طرز تهیه خمیر ایتالیایی:

???? خمیرمایه وشکررو مخلوط کنید وبعدشیرولرم رو بریزیید وروش درپوش بذارید وده دقیقه درجای گرم استراحت بدهید تاعمل بیاید.بعدکه اماده شد درظرف دیگری ریخته وبعدروغن مایع وسماق روبهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید وبعدمخلوط ارد ونمک روبه مواداضافه کنیدتاخمیرشکل بگیرد بعدشکل گیری این خمیرباید۵دقیقه ورز داده شود وبعد ۲۰دقیقه در محیط استراحت داده شود.
بعد۲۰دقیقه مجددیکم ورز بدید وبعدپودرپنیرپارمسان روبه خمیر اضافه کنید وخوب ورز بدیدتاپنیربه خوردخمیررود.باید۵الی ۶دقیقه ورز دهید.ومجددنیم ساعت در محیط استراحت بدهید.
وبعدبرای خمیرگیری اماده هست.

مواد لازم‌ برای تهیه پیتزا مخصوص :

سینه مرغ پخته و نگینی شده ؛۱ عدد

قارچ : ۱۰۰ گرم

کنسرو ذرت “: ۱ پیمانه

فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده .یک عدد متوسط

گوجه فرنگی نگینی خرد شده یک عدد

زیتون سیاه یا سبز بدون هسته ۴ عدد حلقه شده یا می تونید مقدارش بیشتر کنید مثلا ۸ حلقه

سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا رنده شده

کره معمولی ۲۵ گرم

زردچوبه و نمک و فلفل و پودر تخم گشنیز و پودر اویشن مقداری

مراحل و طرز تهیه پیتزا مخصوص :

ابتدا قارچ اسلایس شده کمی در روغن تفت بدید و بعد سینه مرغ اماده شده رو در کمی روغن تفت بدهید و ادویه ها را بیافزایید.

وقتی کامل مخلوط شد و اب مواد خشک شد, از رو حرارت بردارید و بعد در یک ابکش ریخته تا روغن اضافی خودش رو پس بده .
این مقدار مواد برای قالب ۳۰ در ۴۰ مناسب می باشد.

کف قالب را با کره چرب کنید و خمیر را پهن کنید وچنگال بزنید حدود ۲۰ دقیقه خمیر را داخل فر قرار دهید تا نیم پز شود و دور خمیر کمی طلایی بشه بعد از فر خارج کنید و ته خمیر را سس بعد پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی بالا , و بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده بعد ذرت و پنیرپیتزا بریزیید و مجدد در فر قرار دهید قراربدید تا رویه ان طلایی شود.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *