طرز تهیه مربای پوست پسته که در شهریور و مهر ماه پسته تازه به بازار میاد و شما تهیه پسته تازه هم مغز اون رو استفاده می کنید و با پوست تازه اون می تونید این مربای خوشمزه و پر خاصیت رو آماده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه مربای پوست پسته چیست ؟
پوست پسته تازه 500 گرم
شکر 500 گرم
آب 500 گرم
جوهر لیمو یا آبلیمو 1/8 ق چ
زعفران, هل , وانیل دلخواه
مراحل پخت و طرز تهیه مربای پوست پسته :
ابتدا پوست پسته های سالم را با چاقو برش بزنید تا به دو قسمت مساوی تقسیم شوند. سپس در قابلمه ای آب را به نقطه جوش برسانید.
در این مرحله پوست ها را برای 3 دقیقه در آب جوش بریزید و بعد از این زمان آنها را داخل آب سرد بریزید تا پخت متوقف شود و سپس آبکش کنید. این مرحله را 2 تا 3 بار برای گرفتن تلخی پوست تکرار کنید.
آب و شکر را در قابلمه روی شعله ملایم قرار دهید و 15 دقیقه زمان دهید تا شکر کاملا حل شود و به نقطه جوش برسد.
جوهرلیمو یا آبلیمو را اضافه کنید و پوست های آبکش شده را در قابلمه بریزید و با توجه به نوع پوست ها حدود 1 تا 2 ساعت زمان دهید تا روی شعله ملایم بپزند و پوست ها کاملا نرم شود و شربت به غلظت برسد.
در اواخر پخت طعم دهنده دلخواه را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
مربا 24 ساعت داخل قابلمه در محیط آشپزخانه بماند سپس به شیشه استریل انتقال دهید و سرو کنید.
نکته : در روش دیگر می توانید، پوست ها را برای چند ساعت در آب داغ خیس کنید تا نرم شوند سپس بجوشانید تا تلخی آنها گرفته شود و در شربت بریزید که تایم پخت کوتاه تر شود.
این مربا تمام خواص پوست پسته را حفظ می کند و می تونید در منزل با دستور که براتون بیان کردم تهیه کنید.