آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه فرنی پسته با مراحل پخت آسان
طرز تهیه فرنی پسته دسر و صبحانه عالی و خوشمزه است , این غذا بسیار مناسب برای صبحونه و میان وعده برای بچه ها است که هم ساده و طعم آشنایی برای کودکان دارد .
فرنی از خوشمزه های محبوب در ماه رمضان است که فرنی پسته خوشمزه تر و مقوی تر است که می تواند صفا بخش سفره های افطار شما باشد .
مواد لازم فرنی پسته
????شیر 2 لیوان
????آرد برنج 3 ق غ
????نشاسته ذرت 1 ق غ
????شکر 6 ق غ
????کره 1 ق غ
????خامه 100 گرم
????گلاب 2 ق غ
????وانیل 1/4 ق چ
????پسته نیم کوب 1/3 لیوان
????پودر پسته و پرک پسته برای تزیین
روش تهیه و آماده سازی فرنی پسته:
ابتدا آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود. بعد کره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل ، خامه و پسته را افزوده مخلوط می کنیم . ( بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسر را در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم. ) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین می کنیم.
ارزش غذایی فرنی بسیار بالاست
امروزه مطالب بسیاری در رابطه با رژیمهای مختلف غذایی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان منتشر میشود اما در یکی از عجیبترین این مطالب، محققان مدعی شدند که خوردن روزانه یک کاسه فرنی برای صبحانه میتواند از بروز و ابتلا به سرطان جلوگیری کند.
فرنی در ماه رمضان توصیه میشوند که : افرادی که روزه میگیرند، مخصوصا در تابستانهای گرم دچار افت قندخون میشوند و افت قندخون عصبانیت و سرگیجه را تجربه میکنند که در این زمان، خوردن غذاهای یادشده میتواند برای آنها کمک کننده باشد.
فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و مواد ترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند. اگر به جای شکر در آن عسل بریزید تبدیل به یک معجون لاغری بی نظیر می شود.