طرز تهیه فاج پسته که ترکیبی از 4 ماده ساده است و به راحتی می تونید توی خونه آماده کنید من در این دستور پسته های خام رو در فر تست کردم رو ی گاز هم می تونید چند دقیقه تفت بدهید تا ترد شوند.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت شیرینی فاج پسته چیست ؟
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم( صنعتی که تو قوطی فلزیه)
کره نرم ۲۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
پسته تست و خرد شده ۱۴۰ گرم
پسته اضافه برای تزیین مقداری
مراحل و طرز تهیه فاج پسته :
ابتدا پسته خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تست کنید .بعد از خنک شدن خرد کنید و کنار بگذازید.
کف و دیوارهای قالب مربع ۲۰ در ۲۰ را با فویل بپوشانید . شیر عسلی و شکلات های خرد شده و کره را روی بخار کتری ذوب کنید می توانید فقط از شکلات شیری یا فقط از تلخ استفاده کنید من از ترکیب هر دو استفاده کردم.
وقتی کاملا ذوب شد و از روی بخار برداشتید وانیل را اضافه کنید اگر دوست نداشتید وانیل نزنید. پسته خرد شده را به شکلات بنماری شده اضافه کرده و مخلوط کنید مواد را داخل قالب بریزید و سطحش را صاف کنید تا مواد در همه جای قالب به صورت یکنواخت پخش شود و مقداری پست خرد شده روی سطح فاج پخش کرده و با پشت قاشق کمی به پسته ها فشار وارد کنید تا کمی داخل شکلات فرو رود.
داخل یخچال به مدت ۳ ساعت استراحت داده و به اندازهای دلخواه برش دهید. می تونید یک هفته در ظرف در دار و دمای محیط نگهداری کنید.
نوش جان
این شیرینی بسیار خوشمزه است و مناسب بری پذیرای و مهمانی و به ویژه در عید است .