ترشی بیبی کورن یا ترشی بچه بلال که از دورچین های خوشمزه و خوشگل کنار غذا هست به راحتی این بلال ها رو در فصل تابستون که سرشار از نعمت های خوشمزه و خوشرنگ خداست, در دسترس هست و میشه تهیه کرد
بلال یکی از مواردی است که ترشی خیلی خیلی خوشمزه ای بهتون میده، تا فصلش تموم نشده دست به کار بشید و با بچه بلال یه ترشی خوشمزه و آسون درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای ترشی بچه بلال چیست؟
بچه بلال پوست کنده : 600 گرم
فلفل سبز : 100 گرم
سیر : 50 گرم
سرکه سفید : 2 تا 3 لیوان
آب : 1 لیوان
نمک و پودر فلفل سفید : به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه ترشی بیبی کورن :
من 2 کیلو بچه بلال خریدم که بعد از پوست کندن یک سوم اون مقدار یعنی 600 گرم بلال موند. باید خیلی آروم و با دقت پوست و موهای بلال رو جدا کنید چون بچه بلال خیلی ظریفه و زود میشکنه.
آب و سرکه رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد بعد بچه بلال هارو به آرومی داخلش بذارید و اجازه بدید 5 دقیقه بجوشه، سپس آبکش کرده و کمی که خنک شد مرتب داخل شیشه استریل بچینید و اجازه بدید مخلوط آب و سرکه خنک بشه.
بعد از اینکه آب و سرکه خنک شد ، نمک و پودر فلفل را اضافه کنید و این مخلوط را داخل شیشه بریزید.
سیر پوست کنده و فلفل های سبز شسته را در فضاهای خالی بچینید و شیشه را از آب و سرکه پر کنید و درب آنرا سفت ببندید و بعد از یک هفته میتوانید آنرا مصرف کنید.
پ.ن: دقت کنید سیر و فلفل سبز کاملا خشک باشند، اگر خیس باشند باعث کپک زدن ترشی میشوند.
پ.ن: درب شیشه باید کاملا محکم و سفت باشد چون بلال ها اگر هوا بکشند به سرعت تغییر رنگ میدهند.
پ.ن: نسبت سرکه به آب ، 2 به 1 است. اگر شیشه با مخلوط آب و سرکه داخل قابلمه پر نشد میتوانید بقیه شیشه را با سرکه سفید پر کنید تا همه بلال ها کاملا در سرکه باشند.
پ.ن: مقدار سیر و فلفل را میتوانید تغییر دهید.