طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی با بافتی ترد و بسیار خوشمزه است و مناسب برای پذیرایی که خیلی راحت حتی اگه مبتدی هم باشید می تونید توی خونه اون رو آماده کنید و بپزید.
این شیرینی رو حتما امتجان کنید عطر و طعم عالی داره.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کوکی کره بادام زمینی چیست؟
ارد حدودا 140 گرم
کره بادام 1/4 پیمانه ( 55 گرم)
تخم مرغ 1 عدد
شکر قهوه ای 100 گرم
وانیل 1/2 قاشق چای خوری استاندارد
کره نرم 1 قاشق سوپ خوری استاندارد
بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری استاندارد
شکر برای غلطاندن 3 قاشق سوپ خوری استاندارد
مراحل و طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی :
ابتدا فر رو با دمای 180 درجه حتما، حتما از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید. کره و کره بادام رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه تخم مرغ و وانیل و شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه ارد رو الک کنید و بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید, ارد رو کم کم به بقیه مواد اضافه کنید.
ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یک دفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید.
و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا 20 گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید و با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید وقتی کاملا خنک شد از سینی خارج کنید.
توجه کنید که ترک های روی این شیرینی کاملا طبیعیه و مدل این شیرینی است. این شیرینی بافتش کاملا نرم و عالی هت می تونید در ظرف در دار نگهداری کنید.