خواص کره بادام زمینی برای سلامتی شما و پیشگیری از سرطان

خواص کره بادام زمینی خوب است یا بد ؟ بیشتر بدانید

خواص کره بادام زمینی کره بادام‌زمینی یکی از محبوب‌ترین خوارکیهای جهان است .
خوش‌مزه است , بافت واقعا ً شگفت‌انگیز است و روشی که قبل از ذوب شدن آن به سقف دهان شما می‌چسبد شگفت‌انگیز است . دست‌کم این گونه است که افراد خبره آن را توصیف می‌کنند .
البته همه نمی‌توانند از بادام‌زمینی‌ها لذت ببرند . برخی از مردم آلرژی دارند و برای درصد کمی از جمعیت , آن‌ها می‌توانند به صورت تحت‌اللفظی کشته شوند .

پاسخ به سوالاتی که در رابطه با کره بادام زمینی مطرح است :

  • کره بادام‌ زمینی چیست ؟
  • آیا کره بادام‌ زمینی مواد مغذی و غنی دارد ؟
  • کره بادام زمینی برای خانم ها و همچنین پیشگیری از سرطان ها مفید است؟
  • آیا کره بادام زمینی منبع پروتئین گیاهی خوبی است؟

خانم هایی که در غذاهای خود از کره بادام زمینی استفاده میکنند هیچوقت به سرطان سینه مبتلا نمیشوند !

کره بادام زمینی بسته‌بندی شده با ویتامین E. دارای توانایی مبارزه با سرطان، به ویژه سرطان‌های روده بزرگ، پروستات و پستان است.

مصرف منظم کره بادام زمینی یک راه عالی برای جلوگیری از تشکیل سنگ‌های صفراوی به دلیل محتوای بالای چربی آن است

خواص کره بادام زمینی

کره بادام‌زمینی چیست ؟

کره بادام‌زمینی یک غذای نسبتا ً فرآوری نشده است . این فقط بادام‌ زمینی‌ها هستند که اغلب برشته می‌شوند تا وقتی که به یک خمیر تبدیل شوند .
با این حال , این برای بسیاری از نام‌های تجاری کره بادام‌زمینی که حاوی ترکیبات مختلف اضافه مانند شکر , روغن‌های گیاهی و حتی چربی ترانس هستند, صدق نمی‌کند .
خوردن بیش از حد شکر و چربی ترانس با مشکلات مختلف سلامتی مانند بیماری قلبیمرتبط است .
به جای خرید غذاهای ناسالم , کره بادام‌زمینی واقعی انتخاب کنید . باید شامل بادام‌زمینی‌ها و شاید کمی نمک باشد .

منبع پروتئینی خوبی است

کره بادام‌زمینی یک منبع انرژی نسبتا ً متعادل است که تمام مواد مغذی پر مصرف را تامین می‌کند . بخشی از کره بادام‌زمینی شامل :
کربوهیدرات : ۱ / ۴ گرم کربوهیدرات ( 92 / 55 درصد کالری ) که از نوع فیبر است .
پروتیین : ۱ / ۴ گرم پروتیین ( 55 / 55 درصد کالری ) که در مقایسه با سایر غذاهای گیاهی بسیار زیاد است .
چاق : ۱ / ۴ گرم چربی , در مجموع حدود ۷۸ / ۴۴ % کالری دارد .

بادام‌زمینی‌ها به خانواده لگوم که شامل لوبیا , نخود و عدس نیز هستند , تعلق دارند . پروتئین لگوم در مقایسه با پروتئین حیوانی بسیار پایین‌تر است .
برای کسانی که به کره بادام‌زمینی یا لوبیا به عنوان منبع اصلی پروتئین خود تکیه می‌کنند , کمبود متیونین اسید آمینه  یک ریسک واقعی است .
از طرف دیگر , دریافت کم متیونین , فواید سلامتی نیز دارد .

کمبود کربوهیدرات‌ها

کره خالص بادام‌زمینی تنها حاوی ۹۰ درصد کربوهیدرات است که برای رژیم کم کربوهیدرات مناسب است .
هم چنین این بیماری باعث افزایش قند خون می‌شود و گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت نوع دوم است .
یک مطالعه مشاهده‌ای نشان داد که زنانی که کره بادام‌زمینی را در هر هفته یا بیشتر می‌خورند , خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهند .
این مزایا تا حدودی به اسید اولئیک , یکی از چربی‌های اصلی بادام‌زمینی نسبت‌داده شده‌است . ممکن است آنتی‌اکسیدان‌ها نیز نقش داشته باشند .

سرشار از چربی‌های سالم

از آنجا که کره بادام‌زمینی در چربی بسیار بالا است , بخشی از آن حاوی مقدار زیادی کالری است .
با وجود مقدار کالری بالای آن‌ها , خوردن مقادیر متوسط کره بادام‌ زمینی خالص و یا تمام بادام‌ زمینی‌ها کاملا ً بر روی رژیم غذایی از دست دادن وزن خوب است .
نیمی از چربی در کره بادام‌زمینی از اولئیک اسید تشکیل شده‌است که یک نوع سالم از چربی‌های تک اشباعی است که در مقادیر بالای روغن زیتون یافت می‌شود .

اسید اولئیک با فواید سلامتی متعددی مرتبط است , مانند حساسیت انسولین بهبود یافته .کره بادام‌زمینی شامل اسید لینولئیک , اسید چرب ضروری امگا ۳ است که در اکثر روغن‌های گیاهی فراوان است .
برخی مطالعات پیشنهاد می‌کنند که دریافت بالای اسیده‌ای چرب امگا ۳ , نسبت به امگا ۳ , ممکن است التهاب و خطر بیماری مزمن را افزایش دهد .
با این حال , همه دانشمندان متقاعد نشده اند . مطالعات با کیفیت بالاتر نشان می‌دهد که اسید لینولئیک , سطح خونی نشانگرهای التهابی را افزایش نمی‌دهد , و در مورد این نظریه شک دارد .

خواص کره بادام زمینی

کره بادام‌زمینی نسبتا ً غنی از ویتامین و مواد معدنی است
کره بادام‌زمینی نسبتا ً مغذی است . بخشی از کره بادام‌زمینی , ویتامین و مواد معدنی زیادی تولید می‌کند :
ویتامین e
ویتامین b3
ویتامین b6
فولات
منیزیم
مس
منگنز
بیوتین همچنین دارای مقادیر مناسبی از ویتامین b5 , آهن , پتاسیم , روی و سلنیوم است .

 

غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها

مانند اغلب غذاهای واقعی , کره بادام‌زمینی حاوی بیش از فقط ویتامین و مواد معدنی اصلی است . هم چنین آلوئه ورا حاوی بسیاری از مواد مغذی فعال بیولوژیکی است که می‌تواند فواید سلامتی داشته باشد .
کره بادام‌زمینی مانند پی – کوماریک اسید بسیار غنی است که ممکن است باعث کاهش ورم مفاصل در موش‌های صحرایی شود .
همچنین حاوی رزوراترول است که با خطر کم‌تر بیماری قلبی و سایر بیماری‌های مزمن در حیوانات مرتبط است . رسوراترول دارای مزایای بالقوه دیگری است , اگرچه شواهد انسانی هنوز محدود است . خواص کره بادام زمینی

کره بادام‌زمینی ممکن است حاوی سطوح مختلفی از آفلاتوکسین ها باشد که ترکیبات سمی هستند که توسط یک کپک شکل می‌گیرند . آن‌ها با افزایش خطر ابتلا به سرطان کبد همراه بوده‌اند .

به طور کلی چیزهای خوب زیادی در مورد کره بادام‌زمینی وجود دارد . غنی از مواد مغذی و منبع پروتئینی مناسب است . آن هم چنین پر از فیبر , ویتامین و مواد معدنی است , اگرچه این مقدار زمانی که بار کالری بالایی را در نظر می‌گیرید , مهم به نظر نمی‌رسد .

از سوی دیگر ، این یک منبع بالقوه است که با اثرات مضر در طولانی‌مدت مرتبط هستند . حتی اگر شما می‌توانید از کره بادام‌زمینی به عنوان یک منبع غذایی غالب در رژیم غذایی خود استفاده کنید ، احتمالا ً خوردن هر از گاهی و سپس به مقدار کمی خوب است .
اما مشکل اصلی کره بادام‌زمینی این است که مقاومت بسیار سخت است.
اگر در یک زمان تنها مقادیر کمی غذا بخورید ، احتمالا ً باعث آسیب می‌شود . با این حال ، توقف بعد از خوردن یک قاشق کامل ممکن است تقریبا ً غیر ممکن باشد .
بنابراین اگر تمایل به پرخوری بر روی کره بادام‌زمینی داشته باشید ، بهتر است از آن اجتناب کنید . اگر بتوانید آن را به هر وسیله متعادل نگه دارید ، هر از گاهی از کره بادام‌زمینی لذت ببرید .
مصرف متوسط کره بادام‌زمینی بعید به نظر می‌رسد که تا زمانی که از غذاهای واقعا ً وحشتناک مانند جوش‌شیرین ، چربی‌های ترانس و دیگر غذاهای کم‌ارزش فرآوری شده اجتناب می‌کنید ، تاثیرات منفی عمده‌ای داشته باشد .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *