آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
شیرینی پفکی مرنگ دستور پخت آسان و راحت
طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ جدیدترین روش پخت و دستور آموزش پفکی مرنگ و مواد لازم این شیرینی برای جشن مهمانی و عید نوروز که خیلی راحت و آسان در منزل می توانید درست کنید در ایران پاتوق مطالعه نمایید
شیرینی پفکی مرنگ
مواد لازم شیرینی پفکی مرنگ
سفیده تخم مرغ 4عدد
پودر قند ساییده یک و سه چهارم پیمانه
آبلیمو یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل کمی
نمک یک پر
آموزش تهیه شیرینی پفکی مرنگ
تخم مرغ ها را باید نیم ساعت یا یک ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بیاوریم تا هم دمای اتاق شود و زرده و سفیده را از هم جدا کنیم. (هم دمایی با محیط باعث می شود تا زمان هم زدن کمتر شود. ابتدا چهار عدد سفیده تخم مرغ را با یک ق چ آبلیمو و کمی وانیل و یه پر نمک با همزن می زنیم تا کف کند و حدوداً دوبرابر شود. هم زن باید کاملا تمیز و بدون لکه های چرب باشد.
بعد که سفیده ها خودشان گرفته و سفت شدند، قاشق قاشق پودر قند (یک و سه چهارم پیمانه) را اضافه می کنیم. دائم می زنیم تا سفیده غلیظ و خامه مانند شود. کلاً هم زدن را قطع نکنید تا نتیجه کار بهتر شود. در پایان باید سری هم زن به شکل زیر در آید. و رد آن روی سفیده سفت شده بماند.
در مرحله بعد کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم. مواد زده شده را داخل قیف می ریزیم و به شکل دلخواه روی کاغذ شکل می دهیم. می توانید هر بار کمی رنگ خوراکی به سفیده اضافه کرده و در رنگهای مختلف شیرینی های پفکی را بزنید.
فر را از قبل با حرارت 150 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. بعد سینی شیرینی ها را در فر قرار می دهیم تا بین 30-45 دقیقه بپزند. نهایتاً ممکن است کمی تر بمانند که این مسئله با خاموش کردن فر ولی بسته نگه داشتن در آن به مدت حدود یک ساعت حل می شود و خواهید دید که شیرینی ها خشک می شوند. پس از این همین طور سینی سرد شده را در یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار دهید.
نکته: می توانید هنگام قالب زدن شیرینی پفکی مرنگ روی آن ها را با مثلاً پودر پسته تزئین کنید.
اگر شیرینی ها کمی تر ماند می توانید روی بخاری با شعله خیلی کم قرار دهید تا خشک شود.
شیرینی را حتماً در ظرف در دار نگهداری کنید.
بهتر است در روزهای خشک و غیرمرطوب این شیرینی را تهیه کرد.