طرز تهیه بستنی پاستیلی با طعم شکلاتی یا میوه ای دلخواه
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه بستنی پاستیلی در منزل بدون نیاز به بستنی ساز
طرز تهیه بستنی پاستیلی خونگی با مواد ساده و مفید که در دسترس ما هست . به طور کلی روند تهیه بسیار ساده است ولی به دلیل اینکه زمان زیادی باید در فریزر بمونه اگر ان بستنی رو به عنوان دسر و یا پذیرایی برای مهمانی در نظر دارید روز قبل تهیه کنید.
مواد لازم برای بستنی پاستیلی چیست ؟
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته + یک سوم پیمانه شکر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک قاشق غ کاملا سر پر + دو قاشق غ شکر
پاستیل حدود صد تا صد و پنجاه گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک قاشق غذاخوری + دو قاشق غذاخوری آب جوش
طرز تهیه و مراحل آماده سازی بستنی پاستیلی:
ابتدا پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط و بذارید کنار ، حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط کرده و بعد شیر رو بهش اضافه کنید و سپس روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،
حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و سپس از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،
دقت کنید هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه , سپس پاستیل رو اضافه کنید , پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچی ریزش کنید و از هرنوع پاستیلی در طعم های مختلف می تونید استفاده کنید .کاملا سلیقه ای است یا میتونید از یک طعم و رنگ پاستیل استفاده کنید.
حالا مواد آماده شده را داخل قالب های بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید و حداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ، موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ،
مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه .
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه باقلوا رولی تابه ای دستوری بدون نیاز به فر
- طرز تهیه بامبلونی از دونات های خوشمزه ایتالیایی
- تهیه کیک نشاسته و خامه آموزش کیک نشاسته خوشمزه با بافت عالی
- طرز تهیه زولبیا خانگی پنجره ای بهترین دستور پخت در خانه
- طرز تهیه باقلوا دروغی باقلوای خوشمزه و خوش عطر
- طرز تهیه شیرینی آردی با دستور پخت ساده روی گاز