آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه پاستا با سس میگو با نکات پخت آن
طرز تهیه پاستا با سس میگو , غذای ساده و خوشمزه و مقوی که بسیار نشاط آور است این غذا رو تهیه کنید و یک وعده غذایی لذیذ در کنار خانواده اوقات شاد و دل انگیزی رو داشته باشید .
مواد لازم برای پاستا با سس میگو :
ماکارونی : 500 گرم
میگو : ٢۵٠ گرم
پیاز : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
رب گوجه فرنگی : ٢ قاشق
فلفل دلمه ای : یک عدد
سبزی معطر : ١٠٠ گرم(آویشن یا جعفری و گشنیز)
نمک و ادویه و روغن به مقدار لازم روش پخت
طرز تهیه و مراحل پخت پاستا با سس میگو
۱.میگوها را در ظرفی جداگانه با یک عدد پیاز و یک قاشق آبلیمو و نمک وفلفل از یک الی دو ساعت قبل مزه دار کرده و در یخچال قرار داده
۲.در ابتدا فلفل دلمه ای را خرد کرده و تفت داده و از روغن خارج می کنیم
۳.سپس میگو ها را در آبکش ریخته تا آب آن جدا شود
۴.سپس آنها را در روغن سرخ می کنیم
۵. رب را داخل مواد فوق ریخته و خوب سرخ می نماییم .
۶. به اندازه ی نصف استکان به آن اضافه کنید و اجازه بدید تا سس غلیظ شود .
۷. در انتها فلفل های دلمه ای تفت داده شده ، سبزی و نمک و فلفل و سیر خرد شده را افزوده و گاز را خاموش می کنیم.
۸. ماکارونی را پخته و آبکشی می نماییم.
۹. ته قابلمه را چرب کرده و یک لایه نان لواش نازک داخل آن می گذاریم. می تونید ته دیگ سیب زمینی بذارید که اون هم بسیار لذیذ می شه .
۱۰. سپس یک لایه ماکارونی و یک لایه سس میگو را ریخته و دم می کنیم .
نکات مورد توجه :
** دقت کنید میگو خیلی زود می پزد بنابراین دو الی سه دقیقه برای تفت دادن و پخت آنها کافی است .
** این خوراک رو می تونید همراه با ماکارانی آبکش شده استفاده کنید و یا لایه لایه با ماکارونی مخلوط کرده و دم کنید .