طرز تهیه شیرینی پرتقالی از سری شیرینی های ویژه نوروزی

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

طرز تهیه شیرینی پرتقالی با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی پرتقالی این شیرینی را میتوانید با آب لیموترش بزرگ،آب نارنج،آب پرتقال و آب نارنگی تهیه کنید. و سفره و میز پذیرایی تون رو صفا ببخشید

مواد لازم

پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
مواد رویه :
پودر قند 1.5 پیمانه
شکر ۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۴۳۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد 2.5 پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
آب پرتقال ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیرینی پرتقالی

طرز تهیه

۱- ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کنید.در ظرف مناسبی آرد،بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.
۲- کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.3دقیقه مخلوط را با دور تند بزنید تا شکر کمی حل شود.تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۳- آبلیمو،آب پرتقال،پنیر خامه ای و اسانس را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
۴- مواد خشک را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.اسانس پرتقال را نیز در انتها به مواد اضافه کنید.
۵- روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مقداری از خمیر را روی آن قرار دهید(هر اسکوپ حدود 2قاشق غذاخوری).
۶- حال سینی را داخل فر گرم شده قرار داده و 15تا20دقیقه اجازه دهید شیرینی بپزد.
۷- طرز تهیه رویه:
۸- شکر،آبلیمو و پوست پرتقال را مخلوط کرده با همزن مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شوند.مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پودر قند کاملا آب شود.
۹- بعد از آماده شدن شیرینی ها مقداری از رویه را اضافه کرده و بعد از سرد شدن سرو کنید.

????سایر نکات❤️
1)این شیرینی را میتوانید با آب لیموترش بزرگ،آب نارنج،آب پرتقال و آب نارنگی تهیه کنید.
2)اگر عصاره پرتقال در دسترس نبود داخل کیک پوست پرتقال رنده شده اضافه کنید(تلخی آن را بگیرید)
3)در صورت تمایل به جای اسانس از گلاب یا وانیل استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *