طرز تهیه پیراشکی پرتقالی بدون نیاز به خمیر مایه در منزل

طرز تهیه پیراشکی پرتقالی بدون نیاز به خمیر مایه در منزل

طرز تهیه پیراشکی پرتقالی یک آموزش تنبلونه سریع راحت به شدت باحال و خوشمزه داریم با عطر و طعم پرتقال یک پیراشکی سریع باحال خوشمزه که تو پونزده دقیقه آماده است بسیار خوشمزه ..امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید
بسیار مناسب برا وعده تفریحی مدرسه بچه ها که سالم و مقوی هم هست .

مواد لازم برای بیست عدد پیراشکی

آرد سفید قنادی دو لیوان +دو ق غ سرپر
..ماست شیرین یک لیوان.
شکر نصف لیوان
.تخم مرغ دو عدد.
بکینگ پودر دو و نیم ق چ.
رنده ی پوست پرتقال یک عدد(فقط قسما نارنجی رو رنده کنید )

طرز تهیه پیراشکی پرتقالی

طرزتهیه و آماده سازی پیراشکی:


ابتدا قبل درست کردن پیراشکی داخل ماهیتابه گود روغن به ارتفاع دو سانت روغن بریزید روی شعله بزرگ با حرارت خیلی خیلی ملایم بزارید ده دقیقه بمونه تا خوب داغ بشه
بکینگ پودر و ماست رو مخلوط می کنیم تا دو دقیقه بمونه خوب پفکی بشه
..تو یک ظرف تخم مرغ و رنده پوست مرتقال و شکر رو با چنگال دو دقیقه میزنیم یکدست بشه ماست رو میزنیم و در آخر آرد رو اضافه می کنیم و مخلوط رو می زنیم تا یکدست باشه
خمیر پیراشکی مثل بسیار چسبنده هست نیاز به آرد بیشتر نداره …حالا خمیر پیراشکی رو داخل قیف پلاستیکی می ریزیم و داخل روغن داغ میزنیم عکس مراحل رو گذاشتم پیراشکی رو داخل تابه می ریزم حرارت باید ملایم باشه تا هم سرخ بشه هم داخل پیراشکی خوب بپزه وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تا ظرف دیگه سرخ بشه خیلی هم نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه .
بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه
می تونید روی پیراشکی ها شکلات آب شده یا گاناش یا پودر قند بپاشید و میل کنید
این پیراشکی ها ماندگاری خوبی دارن و تا یک هفته تازه میمونه .

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *