آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرزتهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال بسیار لذیذ و خوشمزه
طرزتهیه کیک پرتقالی با سس پرتقال اگر با آب میوه ای طبیعی تهیه کنید بسیار لذیذ و خوشمزه میشه .در صورتی آب پرتقال طبیعی در دسترس نبود مثل فصل تابستان می تونید از آب میوه های کارخونه ای استفاده کنید .
مواد لازم کیک پرتقالی با سس پرتقال
????آرد 2 و 1/4 پیمانه
????تخم مرغ 4 عدد
????آب پرتقال 1/2 لیوان
????شیر 1/2 لیوان
????شکر 1 لیوان
????بگینک پودر 2 ق مربا خوری
????روغن مایع 3/4 لیوان
????وانیل نوک ق چ
????پوست پرتقال
طرز تهیه و آماده سازی کیک پرتقالی و سس پرتقال :
ابتدا تمامی مواد و از قبل از یخچال بیرون میزاریم تا هم دمای محیط بشه . تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن در حدی که کشدار و کرم رنگ بشه هم می زنیم.
روغن مایع رو در حد مخلوط شدن هم می زنیم … مخلوط آرد و بگینک پودر رو که قبلا سه بار الک شده و شیر و آب پرتقال رو در سه مرحله به موادم آماده شده اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن آروم هم می زنیم نه بیشتر … مواد رو ریختم تو قالب و رفت تو فر به مدت 50 دقیقه داخل فر گذاشتم … ( بازم میگم درجه فرها متفاوته ) احتمال داره زمان متغیر باشه .
طرز تهیه سس پرتقال :
برای سس پرتقالی مون 1/2 لیوان شیر رو با یه ق غ نشاسته هم زدم 1/2 لیوان آب پرتقال اضافه کردم …. 2 ق غ شکر و پوست پرتقال و یه کره 20 گرمی ریختم و چند قطره رنگ خوراکی هم زدم … گذاشتم رو گاز و هم زدم چند تا جوش بزنه کافیه … باید غلظتش از فرنی رقیق تر باشه …. وای که این سس چقدر خوشمزه است .
نکته :
دوستان من پوست یه پرتقال درشت و رنده کردم … نصفش رو برای مواد کیک نصف رو هم برای تهیه سس پرتقالی استفاده کردم … اگه پرتقالتون ریزه دوتا رنده کنید …. فقط قسمت نارنجی پرتقال رنده میشه سفیده نباید رنده بشه .