طرز تهیه کرپ سالاد الویه فینگر فود و پیش غذای عالی برای جشن ها

طرز تهیه کرپ سالاد الویه برخلاف اسسمش که به نظر غذای پر کاری میاد بسیار شاده است . یه آموزش راحت دارم براتون کرپ سالاد الویه  که هم میتونه یه فینگر فود و پیش غذای جذاب برای مهمونی باشه و هم یه شام سبک برای خانواده . امیدوارم تهیه کرده و لذت برده باشید .

با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه کرپ سالاد الویه چیست ؟

تخم مرغ : ۳ عدد

روغن مایع : ۴ ق غ

شیر : ۱ لیوان

آرد : ۱ لیوان

نمک و فلفل و آویشن و زعفران : به مقدار لازم

طرز تهیه کرپ سالاد الویه

مراحل و طرز تهیه کرپ سالاد الویه

ابتدا  تخم مرغ ها رو به همراه زعفران دم کرده و فلفل سیاه و آویشن با همزن برقی میزنیم تا کاملا کرم رنگ بشه ( اگه میخواین که کرپ بوی تخم مرغ نده حتما از ادویه های تازه استفاده کنید و تخم مرغ ها رو به خوبی بزنید تا بوی زخم تخم مرغ گرفته بشه)

روغن مایه رو اضافه و با همزن مخلوط میکنیم و بعد شیر رو اضافه و با همزن میزنیم و در آخر آرد الک شده رو به همراه نمک اضافه و مخلوط میکنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست بشن

روی ظرف سلفون بکشید و داخل یخچال به مدت یکساعت استراحت بدید تا کف و حباب های روی مایه کاملا از بین بره . داخل تابه نچسبی رو خیلی کم چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا داغ بشه و بعد از مایه کرپ داخل تابه بریزید طوری که ضخامت کرپ نه خیلی زیاد باشه که خمیر بشه و نه خیلی کم باشه که خشک بشه

وقتی مایه کرپ بست ( مایه حالت مات پیدا میکنه) و کناره های کرپ طلایی شد کرپ رو از داخل تابه بردارین ( میتونید طرف دیگه کرپ رو هم سرخ کنید ولی چون کرپ خیلی نازکه و با سرخ کردن یک طرف کاملا میپزه من طرف دیگه اون رو سرخ نکردم چون ممکنه باعث خشک شدن کرپ و ترک خوردن موقع رول کردن بشه)

کرپ رو روی دستمال تمیزی پهن کنید و اجازه بدین کمی از حرارت بیفته و مابقی مایه کرپ رو به همین ترتیب آماده کنید و توجه کنید که بعد از پختن کرپ ها و وقتی هنوز کاملا خنک نشدند اونها رو روی هم نچینید چون به هم میچسبن

وقتی کرپ آماده مون کمی از حرارت افتاد با قاشق روی اون سس مایونز پخش میکنیم و در صورت دلخواه روی کرپ کالباس و پنیر گودا قرار میدیم این کار سلیقه ای هست در صورت دلخواه میتونید حذفش کنید

برای لایه بعدی میتونید از سالاد مرغ و یا از سالاد الویه، اینکه مقدار مواد زیاد یا کم باشه به خودتون بستگی داره و اینکه دوست داشته باشید ضخامت رول کرپ تون بزرگ باشه یا کوچیک.

بعد از اینکه سالاد الویه رو کاملا صاف کردین کرپ رو از یک سمت تا انتها رول کنید و داخل کاغذ روغنی بپیچین و محکم ببندین و برای چند ساعت داخل یخچال بذارین تا کاملا خودش رو بگیره . و بعد با یک چاقوی تیز به ضخامت دلخواه برش بدین و برای تزیین روی کرپ میتونید از فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده و انواع سبزیجات استفاده کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *