طرز تهیه مافین پنیر زیتون از سری غذاهای راحت که مواد اولیه ساده ای هم داره و به راحتی می تونید توی خونه آمادش کنید. برای عصرانه و صبحانه بچه ها گزینه خوبی است.
البته من خیلی موقع ها این غذا رو به عنوان پیش غذا به وقت مهمونی و غذایی فینگر فود در تولد ها می پزم. به شما هم توصیه می کنم حتما امتحانش کنید طعم بسیار عالی داره.
حاالا برسم به مواد اولیه و روش پخت این مافین خوشمزه و خوش رنگ.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت مافین پنیر و زیتون چیست ؟
آرد ۱و ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۳ ق غ
پکینگ پودر ۱ ق م
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۱ پیمانه
سرکه ۱ ق م
زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
مغز تخمه آفتابگردان به میزان لازم برای تزیین
مراحل و طرز تهیه مافین پنیر زیتون :
ابتدا تخم مرغ و ماست و روغن زیتون و نمک و فلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم. سپس آرد رو الک کرده و با پکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی و فلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم.
در این مرحله قالب های مافین رو چرب کرده و از خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و سپس روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی و زیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین می کنیم و نهایتا قالب های آماده شده را در فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم و بعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن می کنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر در میاریم.
نوش جان