طرز تهیه سوپ رشته با چاشنی ها و گوشت قلقلی

طرز تهیه سوپ رشته اکه از پیش غذاهای سنتی و محلی ایرانی است امروز من این سوپ رو با انواع چاشنی ها و به همراه  گوشت قلقلی درست کردم.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت سوپ رشته چیست ؟

مواد برای کوفته ها :

250 گرم گوشت چرخ شده

1/2 پیاز رنده شده

1.5 قاشق غذا خوری آرد سوخاری

1/2 قاشق غذاخوری آرد

1 حبه سیر رنده شده

1/2 لیوان شیر

ادویه (فلفل سیاه ، نمک ، زیره ، و آویشن )

روغن کافی برای سرخ کردن

برای سوپ:

2 قاشق غذا خوری آرد

2 قاشق غذا خوری روغن

1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی پر شده است

1 لیوان چای ورمیشل (رشته فرنگی)

1 فنجان نخود پخته شده

4-5 لیوان آب جوش (یا آب گوشت آماده )

1 قاشق غذا خوری کره

2 قاشق چای خوری نعناع خشک

طرز تهیه سوپ رشته

مراحل و طرز تهیه سوپ رشته :

ابتدا کوفته ها را خیلی خوب ورز دهید آنها را به قطعات کوچک (قل قلی)بپیچید و کنار بگذارید.

اگر وقت دارید بگذارید 1 ساعت در یخچال استراحت کند. روغن و آرد را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا بو خامی آرد گرفته بشه

رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید ، ابتدا آب را اضافه کنید ، در حالی که مرتبا هم می زنید تا از گلوله شدن جلوگیری شود. در صورت وجود قوام آن را با افزودن آب داغ و آبگوشت تنظیم کنید.

مقدار آبی که من در لیست مواد می دهم کافی است. وقتی شروع به جوشیدن کرد ، رشته سوپ و نمک را اضافه کنید و بپزید تا رشته ها نرم شوند. مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و کوفته ها را با شعله متوسط به خوبی سرخ کنید در آخر ، 1 قاشق غذاخوری کره را با 2 قاشق چای خوری نعناع به کوفته ها اضافه کنید

(مواظب باشید شعله کم و سبزی نسوز) و آن را به سوپ پخته شده با کوفته اضافه کنید.وقتی ب غلظت دلخواه رسید .سوپ شما آماده است. نوش جان

اندازه لیوان آب 250 میلی لیتر ، لیوان چای اندازه 125 میلی لیتر شیشه.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *