طرز تهیه سوپ رشته اکه از پیش غذاهای سنتی و محلی ایرانی است امروز من این سوپ رو با انواع چاشنی ها و به همراه گوشت قلقلی درست کردم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت سوپ رشته چیست ؟
مواد برای کوفته ها :
250 گرم گوشت چرخ شده
1/2 پیاز رنده شده
1.5 قاشق غذا خوری آرد سوخاری
1/2 قاشق غذاخوری آرد
1 حبه سیر رنده شده
1/2 لیوان شیر
ادویه (فلفل سیاه ، نمک ، زیره ، و آویشن )
روغن کافی برای سرخ کردن
برای سوپ:
2 قاشق غذا خوری آرد
2 قاشق غذا خوری روغن
1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی پر شده است
1 لیوان چای ورمیشل (رشته فرنگی)
1 فنجان نخود پخته شده
4-5 لیوان آب جوش (یا آب گوشت آماده )
1 قاشق غذا خوری کره
2 قاشق چای خوری نعناع خشک
مراحل و طرز تهیه سوپ رشته :
ابتدا کوفته ها را خیلی خوب ورز دهید آنها را به قطعات کوچک (قل قلی)بپیچید و کنار بگذارید.
اگر وقت دارید بگذارید 1 ساعت در یخچال استراحت کند. روغن و آرد را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا بو خامی آرد گرفته بشه
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید ، ابتدا آب را اضافه کنید ، در حالی که مرتبا هم می زنید تا از گلوله شدن جلوگیری شود. در صورت وجود قوام آن را با افزودن آب داغ و آبگوشت تنظیم کنید.
مقدار آبی که من در لیست مواد می دهم کافی است. وقتی شروع به جوشیدن کرد ، رشته سوپ و نمک را اضافه کنید و بپزید تا رشته ها نرم شوند. مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و کوفته ها را با شعله متوسط به خوبی سرخ کنید در آخر ، 1 قاشق غذاخوری کره را با 2 قاشق چای خوری نعناع به کوفته ها اضافه کنید
(مواظب باشید شعله کم و سبزی نسوز) و آن را به سوپ پخته شده با کوفته اضافه کنید.وقتی ب غلظت دلخواه رسید .سوپ شما آماده است. نوش جان
اندازه لیوان آب 250 میلی لیتر ، لیوان چای اندازه 125 میلی لیتر شیشه.
نوش جان