آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه ماکارونی بادمجان با دستور مرحله به مرحله
طرز تهیه ماکارونی بادمجان این غذا را با عنوان ماکلرونی سبزیجات هم میتونید بدونید برای تهیه سس این ماکارونی بیشتر از سبزیجات و چاشنی ها استفاده شده و بادمجان نیز در سس غالب هست که عطر و طعم خوبی هم به این غذا میده حتما در منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.این غذا مطمئا افرادی که حتما طرفدار بادمجان و هم ماکارونی هستند خیلی دوست داشته و به برنامه غذایی خود اضافه خواهند کرد.
مواد لازم برای ماکارونی بادمجان: برای 6 نفر
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
بادمجان خرد شده 450 گرم
سیر 2 حبه
گوجه 4 عدد متوسط
زیتون سبز خرد شده 1/3 پیمانه
نمک 3/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری (دلخواه)
ماکارونی رشتهای 350 گرم
جعفری تازه 1/4 پیمانه
طرز تهیه و مراحل ماکارونی بادمجان :
ابتدا یک قابلمه آب را بگذارید روی گاز تا بجوشد. روغن زیتون را داخل تابهای بریزید و آن را هم روی شعله قرار دهید تا داغ شود. بادمجان را خوب بشویید. کلاهش را جدا کنید. سپس آن را به شکل نگینی خرد کنید.
بادمجان خرد شده را داخل روغن داغ بریزید و حدود ۵ دقیقه تفت بدهید تا نرم شود. سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت بدهید تا بادمجان معطر شود.
گوجه را هم به صورت نگینی خرد کنید. هسته زیتونها را خارج و آنها را خرد کنید. حال زیتون، گوجه، نمک، فلفل و فلفل قرمز را روی بادمجان بریزید. ۲–۳ قاشق آب هم به مخلوط اضافه کنید. ۶–۷ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا گوجهها نرم شوند.وقتی آب جوش آمد، ماکارونی رشتهای را طبق دستور موجود روی دسته بندی بپزید و آبکش کنید.
ماکارونی پخته شده را در ظرفهای سرو تقسیم کنید و روی هر کدام مقداری از سس بادمجان تهیه شده را با قاشق بریزید.ماکارونی بادمجان را با جعفری خرد شده (و در صورت تمایل پنیر پارمزان) تزیین کنید.
نوش جان
طرز تهیه ته چین ماکارونی آموزش انواع غذاهای جدید و خوشمزه