کرم نسکافه و خامه از دسر های بسیار خوشمزه و لذیذ که برای جشن ها و مهمانی ها گزینه خوبی است.ابتدا یک پایه کیک تهی می کنیم و یک لایه کرم نسکافه ای که با ترکیب شیر و خامه و یک لایه خامه وانیلی که آموزشش رو مرحله به مرحله براتون بیان کردم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت دسر کرم نسکافه ای و خامه ای چیست ؟
برای کیک:
۲ تخم مرغ همدمای اتاق
۱ پیمانه شکر
۱ پیمانه بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری آرد
۱/۲ پیمانه آب ولرم
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
وانیل
برای کرم:
۲ پیمانه شیر
۱ونیم قاشق غذاخوری آرد
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا گندم
۳ قاشق غذاخوری پر، شکر
وانیل
۱ قاشق مرباخوری کره
۱ قاشق مرباخوری نسکافه
۱ونیم قاشق غذاخوری آب گرم
نصف بسته، پودر کرم شانتی یا مقداری خامه قنادی
برای خیس کردن کیک :
۱/۲ پیمانه شیر
۱ قاشق مرباخوری نسکافه
۱ قاشق غذاخوری آب گرم
برای روی کیک:
خامه قنادی فرم گرفته
گردو یا فندق خرد شده و پودر نارگیل
مراحل و طرز تهیه کرم نسکافه و خامه :
ابتدا برای کیک، تخم مرغ ها و شکر رو خوب با همزن هم بزنین تا خامه ای شه ،آب رو اضافه و مخلوط کنین ،در طرف دیگه ، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و اضافه کنین و خیلی کم با همزن هم بزنین یا با لیسک زیرورو کنین .
داخل قالب ۲۴ سانتیمتری که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بپزین تا خلال چوبی از وسط کیک تقریبا تمیز خارج شه.
برای کرم، شیر، آرد، نشاسته و شکر رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارین و کره و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین و بعد ازینکه کاملا سرد شد نسکافه رو داخل آب گرم حل کنین و اضافه کنین و بعد خامه قنادی یا کرم شانتی اضافه کنین و ۵ دقیقه اینا با همزن هم بزنین .
بعد ازینکه کیک سرد شد، داخل همون قالب، برای خیس کردنش، همه چیو مخلوط کنین و با قاشق روی کیکو خیس کنین.بعد روش کرم بدین و بعدازینکه کمی خودشو گرفت، روش خامه فرم گرفته بمالین و یک شب در یخچال بزارین .
روز بعد از قالب دربیارین و تزیین کنین .
نکته: میتونین برای تهیه کیک، از روش زرده و سفیده جدا استفاده کنین
نکته: این کیک روغن نداره ولی میتونین یکی دو قاشق بریزین.