طرز تهیه کیک نسکافه به همراه آموزش کارامل پنیری برای رویه کیک

طرز تهیه کیک نسکافه با کارامل پنیری بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک نسکافه از بهترین کیک ها که به همراهاموزش کارامل پنیری برای تزیین اون یک مزه عالی بدست میاد حتی برای تولد جشن و دورهمی هاتون می تونید این کیک رو بپزید .

یک عصرانه عالی با این کیک برای خودتون بسازید  و با چای یا نوشیدنی مورد علاقتون میل کنید.

مواد لازم برای کیک نسکافه ای چیست ؟

۴ تخم مرغ هم دمای اتاق

وانیل

۱ پیمانه شکر

کمی بیشتر از نیم پیمانه ، روغن مایع

۱ پیمانه شیر ولرم

۲ پیمانه آرد

۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر

۱ پنس نمک

۲ قاشق چای خوری نسکافه

گردو درشت خرد شده (اختیاری)

 

طرز تهیه کیک نسکافه

طرز تهیه و مراحل پخت کیک نسکافه:

برای کیک، ابتدا تخم مرغ ها ، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه،

و بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین ، در طرفی ، آرد ، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه.

و بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین مواد رو  بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین . (می تونید با یک خلال یا سیخ چبی چک کنید که کیک تون داخلش پخته است یا نه اگر سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد و خمیری بهش نچسبه یعنی کیک تون  کاملا پخته و آماده است . )
حالا برای تهیه کارامل پنیری، ابتدا  ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم- کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی بشه، اصلا عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده پس با حرارت کمبزارید و اصلا هم نزنید ،

بعد ۲۰۰ گرم خامه به کارامل آماده شده اضافه و مخلوط کنین سپس حدود ۱۳۰ گرم پنیر خامه ای اضافه کنین و خوب مخلوط کنین و بعد می تونید روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین .
نکته:

** می تونین مقدار کارامل رو نصف کنین.

** توجه کنید که کارامل پنیری رو روی کیک تون که از قبل سرد شده بریزید اصلا روی کیک گرم نریزید (چون در اون صورت کیک مواد رو جذب کرده تبدیل به کیک خیس و چسبناک میشه )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *