طرز تهیه پلو ماش با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه پلو ماش یک غذای ساده در عین حال مقوی و سالم که می تونید برای خودتون و اعضای خانواده تهیه کنید.

من اغلب این پلو رو تو خونه درست می کنم و برای ناهار تدارک می بینم و در کنارش سالاد شیرازی درست می کنم که خیلی می چسبه حتما تو خونه درست کنید به خصوص برای بچه ها خیلی مفیده .

ماش فواید زیادی داره و چون ازخانواده حبوبات هست بسیار برای سلامتی مفید است دارای فسفر و کلسیم برای رشد کودکان و همینطور آهن برای جلوگیری از کم خونی است . حتما در برنامه غذایی تون بذارید.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

موادلازم برای تهی پلو ماش چیست ؟

ماش نصف پیمانه

برنج یک پیمانه

گوشت چرخ کرده 200 الی 250 گرم

زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری

پیاز داغ طلایی بدون روغن 2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

پیاز 1 عدد

آب 2 پیمانه

طرز تهیه پلو ماش

مراحل پخت و طرز تهیه پلو ماش :

ابتدا ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .

حا لا برنج را با آب و کمی نمک خیسانده و پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت گذاشته و یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد.

روی شعله پخش کن گذاشته و حرارت را کم کنید تا دم بکشد . در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و پخت کته را با آن انجام دهید . (طرز استفاده از پلو پز برای درست کردن کته )
گوشت چرخ کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد سیر رنده شده تفت داده، سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شده و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید .

مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج کشیده و یا روی برنج تزئین کنید .

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *