طرز تهیه شیرینی مینیاتوری با دستور مرحله ای

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری با پخت سریع و آسان مناسب برای پذیرایی در جشن ها و اعیاد که تو ی خونه به راحتی میشه آمادش کرد.

مواد لازم برای درست کردن شیرینی مینیاتوری چییست ؟

روغن جامد : 200 گرم

روغن مایع :50‌ گرم

پودر قند : 300 گرم

وانیل : 1/8 قاشق چای خوری

آرد : 500 گرم ( با احتیاط اضافه شود )

پودر کاکائو :یک قاشق غذا خوری

پودر پسته و پودر گردو : به میزان لازم

پودر هل و پودر دارچین : از هر کدام یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه شیرینی مینیاتوری

مراحل و طرز تهیه شیرینی مینیاتوری

ابتدا  روغن جامد را با هم زن یک دقیقه هم بزنید پودر قند و وانیل را اضافه و پنج دقیقه خوب هم بزنید. سپس روغن مایع را افزوده خوب هم زده تا مخلوط بشه و کاملا یک دست باشه.

و در مرحله  آخر آرد را کم کم اضافه و با دست ورز بدین تا خمیری لطیف که بدست نچسبه آماده بشه.

حتما لطفا لطفا آرد را یک باره اضافه نکنید به تدریج چون ری آرد ها با هم فرق داره و ممکنه همه آرد لازم نباشه. پس از آماده شدن خمیر مخصوص این شیرینی مینیاتوری  من خمیر را به چهار قسمت تقسیم و قسمتی را ساده به یکی پودر کاکائو به یکی پودر گردو و دارچین و به یکی دیگه پودر پسته و هل زدم.

شما می تونید از زنجبیل ، پودر بادام درختی ، بادام هندی هم استفاده کنید، یا همه خمیر رو به صورت ساده به یا به یک  روش آماده کنید کاملا سلیقه ای است.

خمیر ها را بین دو تکه کاغذ به قطر نیم سانت باز کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید داخل سینی کاغذ بزارید و شیرینی ها را داخل سینی بچینید

و داخل فر گرم با دمای 180 به مدت 20 دقیقه بپزید

من خمیر گردویی را ازش اندازه ی فندق برداشتم توی دست گرد کردم و از 1/4 گردو برای تزیین استفاده کردم حتما روی شیرینی کمی سفیده بزنید تا گردو بعد از پخت از شیرینی جدا نشه.

خمیر ساده را هم با زرده رومال و با پودر پسته تزیین

نکته : بعد از پخت شیرینی ها کامل سرد بشه بعد به ظرف سرو منتقل کنید

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *