آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه سوپ شیر مفید و مقوی در روزهای سردزمستانی
طرز تهیه سوپ شیر ,این سوپ رو با خیلی چیزا میشه پخت ، کلا سوپ خیلی ذائقه ای هست ، یعنی خیلی چیزایی که دوس ندارین رو میتونین جایگزین کنین یا نزنین .
بچه ها طعم این سوپ رو خیلی دووووس دارند و فقطم داغ تو روزای سرد میچسبه????????????
نکته ۱ : بچه ها اگه شیر داغ باشه و نمک نزنین،سوپ بریده بریده نمیشه.
نکته ۲ : هویج و مرغ هم میشه به این سوپ اضافه کرد و خیلی چیزای دیگه،که اگه اضافه کردین با پیاز تفتشون بدین.
نکته ۳ : این سوپ رو با خیلی چیزا میشه پخت ، کلا سوپ خیلی ذائقه ای هست ، یعنی خیلی چیزایی که دوس ندارین رو میتونین جایگزین کنین یا نزنین
من خودم چون خامه و شیر سنگین بود مرغ نزدم.
نکته ۴ : من معمولا سوپ شیر رو همون لحظه درست میکنم و سرو میکنم ، چون قارچ و خامه اینا داره نگه نمیدارم.
مواد لازم :
شیر ۳ لیوان (لیوان منظور،لیوان دسته دار فرانسه هست) شیر بهتره داغ باشه
آب جوش ۳ لیوان
پودر آویشن کمی
۲عدد قرص مرغ (چون قرص مرغ داریم دیگه نیازی به ادویه نیست)
کره ۳۰ گرم
پیاز یک عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
جو پرک نصف لیوان
خامه صبحانه دو سوم لیوان
طرز تهیه :
اول از همه پیاز هارو نگینی میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم ، سبک که شد آب جوش رو بهش اضافه و جو هارو میریزیم داخلش،در قابلمه رو نیمه میزاریم تا جو لعاب بندازه،در قابلمه رو کامل نزارید تا جو سرریز نشه.
۲۵ دقیقه زمان میدیم.
لعاب که داد خامه رو با چند قاشق آب رقیق میکنیم و میریزبم توش و هم میزنیم بعد پست بندش ۳ لیوان شیر رو اضافه میکنیم(البته بستگی به این داره که چه اندازه سوپ غلیظی بخواین بشه)
بعد قرص مرغ هارو پودر میکنیم میریزیم توش،اویشن هم میزنیم(من چون عطر و طعمشو دوس داشتم زدم)
یک ربع دوباره در قابلمه رو نیمه میزاریم،
توی این فاصله قارچ هارو با کره تفت میدیم ، یکم که قارچها آب انداخت بسته،اضافه میکنیم به سوپ،هم میزنیم ، دوباره ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا سوپ به غلظت دلخواه برسه.