طرز تهیه بوریتو مرغ مکزیکی لذیذ با دستور مرحله ای

طرز تهیه بوریتو مرغ مکزیکی غذای نونی و بسیار خوشمره و کامل با انواع سس ها مزه دار می کنیم و طعم بی نظیری داره. من برای این غذا از مرغ استفاده کردم همین دستور رو با گوشت هم می ونید تهیه کنید.

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ و تهیه بوریتو مرغ مکزیکی چیست ؟

سینه ی مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم

سس تریاکی یا باربیکیو ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق غذاخوریر

پودر سیر نصف قاشق چایخوری

پودر پیاز نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

مواد لازم بوریتو:

برنج یا کینوا پخته شده دو پیمانه

کاهوی خرد شده ۳ الی ۲ لیوان

لوبیای قرمز پخته شده ۳ فنجان

ذرت پخته شده ۱ فنجان

پیاز یک عدد

آواکادو ( به دلخواه )

سس سالسا دو فنجان ( در ادامه دستورش رو توضیح دادم )

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

فلفل سبز یک عدد

طرز تهیه بوریتو مرغ مکزیکی

مراحل و طرز تهیه بوریتو مرغ مکزیکی :

ابتدا در یک کاسه مرغ های خرد شده را به همراه سس تریاکی یا باربیکیو ، روغن زیتون ، پودر سیر ، پودر پیاز ، نمک و فلفل کاملا با هم مخلوط کرده و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود .

سپس برنج ، لوبیا و ذرت را بپزید و کنار گذاشته تا خنک شود . مرغ ها را در تابه سرخ یا گریل یا کبابی کنید تا کاملا بپزد .

کاهو و پیاز را خرد کنید و سپس مرغ های پخته شده را از ماهیتابه خارج کنید اجازه دهید مقداری خنک شود و به تکه ها کوچکتر خرد کنید،کف کاسه سرو را کاهو بگذارید سپس لوبیا، ذرت ، پیاز، مرغ را اضافه کنید و در مرحله آخر سس سالسا، در صورت تمایل آووکادو ، ماست و گشنیز و فلفل خرده شده ریخته و سرو کنید،

مواد لازم برای تهیه سس سالسا:

گوجه فرنگی ۵ عدد

پیازچه ۲ عدد

سیر ۲ الی ۳ حبه

گشنیز خرد شده ۲ قاشق غدا خوری

فلفل سبز برای تند شدن به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

گوجه فرنگی ها را بشوید و روی پوست آنها را با استفاده از چاقو بصورت بعلاوه برش بدهید و داخل آب جوش به مدت 10 تا 15دقیقه قرار دهید .

سپس از آب جوش خارج کرده و داخل ظرف یخ بیندازید و به آرامی پوست گوجه فرنگی ها را بکنید. گوجه فرنگی، سیر، پیاز چه ، گشنیز، فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و برای اینکه عطر و طعم خوبی به شما بده آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *