طرز تهیه کیک شکلاتی مذاب
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت کیک با شکلات مذاب چیست ؟
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
روغن م نصف لیوان
آرد ۲/۵ لیوان
پودر کاکائو ۳ ق س
بکینگ پودر ۱ق غ سر پر
وانیل نوک ق چ
شکر ۱/۵ لیوان
مراحل و طرز تهیه کیک شکلاتی مذاب :
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن زده تا کرمی و سبک شود بعد شیر را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد روغن را اضافه کرده فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم,
بعد آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و داخل قالب میان تهی رو با کره سرد چرب و آردپاشی کرده مواد کیک رو داخل قالب ریخته و به مدت ۴۵دقیقه طبقه وسط فر از قبل روشن با دمای ۱۸۰ میگذاریم.
در این فاصله مواد مذاب روی کیکمون رو درست میکنیم.
مواد مذاب روی کیک:
آرد ۲ ق غ
شکر ۸ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل نوک ق چ
شیر ۲ لیوان
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
ابتدا شکر و آرد و پودر کاکائو و وانیل را با هم مخلوط کرده و شیر را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست شود بعد روی حرارت ملایم میزاریم و هم میزنیم تا موادمون غلیظ بشه وقتی مواد تقریبا جوش اومد و به غلظت فرنی رسید شکلات رو به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا ذوب و یکدست بشه بعد از روی حرارت برداشته و مدام هم میزنیم تا از داغی بیافته و رویه نبنده.
بعد که کیک اماده شد و از قالب خارج کردیم اجازه میدیم کمی خنک بشه و مواد ولرم رو وسط کیکی که هنوز گرمه میریزیم تا مواد مذاب به خورد کیک بره و کیکمون رو خوشمزه تر کنه.
این کیک رو هم می تونید گرم سرو کنید هم بزارید خنک بشه که اینجوری مواد مذاب هم خنک تر و غلیظ تر میشه.
نوش جان