آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه میت لوف با مرغ و آموزش سس قارچ و سبزیجات
طرز تهیه میت لوف با مرغ و سس قارچ مخصوص میت لوف ما این گوشت چرخ شده و مرغ با سبزیجات به لطف پیاز ، هویج و اسفناج بسیار نرم و فوق العاده مرطوب و خوشمزه است. خانواده شما این یکی را دوست خواهند داشت و اگر هرگونه باقیمانده باشد ، فردای آن روز ساندویچ های گوشتی بزرگ یا گوشت چرخ کرده را تابه می کند.
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان طبخ 30 دقیقه
زمان کل 45 دقیقه
مواد لازم برای میت لوف
1/4 پیاز بزرگ شیرین
هویج کوچک 2 عدد
جعفری خرد شده 1 فنجان
2 سیر ، چرخ کرده
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
3- 4 عدد نان تست
5 قاشق غذاخوری شیر
1 تخم مرغ
1/2 قاشق غذاخوری آویشن خشک (یا 1 قاشق غذاخوری تازه)
نمک و فلفل
1/4 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای
طرز تهیه میت لوف با مرغ
فر را از قبل گرم کنید تا 400F. یک تابه یا ظرف مخصوص پخت بهتره مربعی باشه را با فویل ریخته و با روغن اسپری کنید.
پیاز و هویج و سیر را رنده کنید یا .برای یک دقیقه روی سطح زیاد پردازش کنید تا ریز خرد شود. روش دیگر ، همه سبزیجات را ریز خرد کنید. روغن را در قابلمه متوسط حرارت دهید. سبزیجات را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه در سطح متوسط صاف کنید ، گاهی اوقات هم بزنید تا مخلوط شود و تمام مایع تبخیر شود. کنار بگذارید.
تهیه نان و سبزیجات مخلوط شده: در یک کاسه بزرگ ، نان تست و شیر را با هم مخلوط کنید. بگذارید چند دقیقه اجازه بدید نان ها نرم بشه . باقیمانده ترکیبات مخلوط و همه مواد به جز مواد گوشتی رو اضافه کنید.
مخلوط گوشت و مرغ چرخ شده را به کاسه مواد مون اضافه کنید. با استفاده از یک دست با هم مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب شود . مخلوط را روی ماهیتابه ای ظرف مخصوص پخت قرار دهید
پخت میت لوف حدود 50 ت 60 دقیقه. دماسنج فوری باید 160 F . بگذارید بع از پخت نیز حدود 5-7 دقیقه با ظرف خودش در آب بگذارید برای برش آسان تر. برش بزنید و سرو کنید
نکته
** این غذا را میتوان فقط با مرغ چرخ شده خام هم تتهیه کرد یا مخلوط وشت و مرغ که من اینجا استفاده کردم
** درصورتی که مرغ ها را برش نواری زدید و طععم دار کردید یک لایه مواد گوشتی که آماده کردید بریزید پس مرغ ها رو بچینید و بقیه مواد رو روش بریزید.
** یک قاشق مرباخوری یا دو روغن دیگر هنگام سس کردن سبزیجات به آن اضافه کنید تا از جلوگیری از خشکی گوشت جلوگیری کنید.
طرز تهیه سس قارچ :
2 قاشق غذاخوری روغن
2 فنجان قارچ خرد شده
2 قاشق غذاخوری آرد
برای تهیه ی سس، یک تابه ی کوچک را با اسپری روغن چرب کنید. کره را اضافه کرده و روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ و سیر را اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه یا تا زمانی که قارچ ها تقریبا نرم شوند، تفت دهید.
خامه ی ترش و آرد را در یک کاسه ی کوچک باهم مخلوط کنید. آب سرد را به مخلوط قارچ اضافه کنید. مخلوط خامه ی ترش را به مخلوط قارچ در تابه اضافه کرده و بهم بزنید. تا زمانی که غلیظ شود و حباب کند، آن را بپزید و گاهی اوقات بهم بزنید. ۱ دقیقه ی دیگر نیز آن را بپزید و بهم بزنید.
در صورت لزوم برای بدست آوردن غلظت موردنظرتان کمی آب اضافه کنید. سس را در هنگام سرو روی میت لوف بریزید و در صورت تمایل روی آن فلفل و پیازچهی خردشده بپاشید.