طرز تهیه کیک وانیلی ساده و مغزدار با دستور عالی

طرز تهیه کیک وانیلی که بافتی به صورت اسفنجی داره و عالی عستش . حتی این کیک رو می تونید برای خامه کشی انتخایب کنید و یکی کیک تولد عالی درست کنید.

کیک وانیلی بهتره با شیر تهیه کنید تا خوشمزه تر و لذیذ تر بشه .این کیک رو به عنوان عصرونه با چای می تونید میل کنید و همینطور تغذیه خوبی برای بچه ها است .

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه کیک وانیلی چیست ؟

تخم مرغ ۳ عدد

آرد قنادی ۲ لیوان

شکر یه لیوان سر پر

شیر نصف لیوان

روغن مایع نصف لیوان

بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

وانیل کمی

طرز تهیه کیک وانیلی

مراحل و طرز تهیه کیک وانیلی

ابتدا تمام مواد به دمای محیط برسه بعد درست کنید . تخم مرغ و وانیل رو کمی با همزن می زنیم تا از لختگی در بیاد.

سپس شکر رو کم کم اضافه می کنیم با دور تند همزن هم می زنیم تا حجیم ،کشدار و سفید رنگ شه , وقتی حجیم شدش تخم مرغ من روغن رو اضافه می کنیم با دور کند همزن هم می زنیم.

فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم , ارد و بکینگ پودر رو چند باری الک می کنیم و تو چند مرحله به مواد کیک مون اضافه می کنیم با لیسک حالت دورانی هم می زنیم توجه کنید که از همزن استفاده نمی کنیم تا پف موادمون نخوابه.

داخل قالب مون رو کمی چرب می کنیم مواد کیک رو داخلش می ریزیم و قالب رو به سطح کار می زنیم تا حباب داخل کیک نمونه ….. فر رو چند دقیقه ای روشن می زاریم تا گرم شه و قالب کیک رو داخل فر رو دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰ دقیقه ای می زاریم تا آماده شه.

نکته؛ داخل کمی از مواد کیک یه قاشق پودر کاکائو ریختم و مخلوط کردم و مابین کیک‌ ریختم
امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید .

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *