طرز تهیه لیمو شکری هم آسونه و هم لذیذ , لیمو شکری رو هم در سرما و هم تو گرما می تونید استفاده کنید در روز های سرد به همراه چای عطر و مزه عالی داره و در تابستان هم می تونید از شهدش استفاده کنید و نوشیدنی عالی برای خودتون بسازید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای لیمو شکری
لیمو : ۲ کیلو
شکر : ۲ کیلو
مراحل و طرز تهیه لیمو شکری:
ابتدا سر و ته لیمو ها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم (حتما باید در بیارید چون تلخ میشه) حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیمو ها ریختم .
وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب (جلو پنجره) گذاشتم تا دو روز بهش دست نزدم .
بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یک بار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیمو ها بشه و تا چهل روز هر دو روز یک بار هم بزنید تا لیمو ها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال.
نکات قابل توجه :
** حتما باید لیموها زرد رنگ و گوشتی باشن.
** لیمو ها رو وقتی می شورید حتما باید خشک کنید.
** حتما حتما باید دونه هاشونو در بیارید وگرنه تلخ میشه.
** پودر گلسرخ، هل، بهارنارنج یا هر اسانسی که دوست دارید به لیمو شکری تون اضافه کنید.
** دارچین،عسل،نبات ,نعنا و زنجبیل هم می تونید به شهد لیمو شکری اضافه کنید.
** می تونید دو سه ورق لیمو رو موقع خوردن چای داخل چایتون بریزید خوشمزه میشه.
** قاشق رو جوری باید بزنید که به ته شیشه بخوره تا شکری که ته نشین شده حل بشه.
دوستان گلم برای زمستون لیمو شکری درست کنید و کنار چایی یا توی چای داغ تو سرمای زمستون لذتشو ببرین