طرز تهیه کیک استروسل با شکلات و قهوه یک کیکی متفاوت با رویه کاملا ترد من کیک رو اکثرا درست می کنم و روش شکلات آب شده میریزم که اختیاری است .
داخل کیک کرم استروسل داره که با قهوه میکس شده و تهیه اون رو هم براتون گذاشتم کیک بسیار خوشمزه و لذیذی است .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک استروسل چیست ؟
ارد 375 گرم
ماست یونانی یک و یک دوم پیمانه
شکر دانه ریز 300گرم
تخم مرغ 3عدد درشت
کره 150گرم
بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک و یک دوم قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک پنس
مواد لازم لایه استروسل :
شکر قهوه ای 90 گرم
گردو ریز خرد شده 90 گرم
شکلات چیپسی نسوز دانه ریز 90 گرم
پودر دارچین 2 قاشق سوپخوریخوری
پودر قهوه ترک 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1قاشق چایخوری
نمک. یک پنس
مراحل پخت و طرز تهیه کیک استروسل
ابتدا کره و شکر را با همزن بزنید تا شکر کاملا در کره حل شود ، تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر بار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن آرد را با بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک مخلوط کرده و سه بار الک کنید طی سه مرحله و به تناوب ماست و مخلوط ارد را به مایه اولیه کیک اضافه کنید مایه این کیک نسبت به بقیه کیک ها کمی سفت تره.
در ادامه به این ترتیب عمل کنید
1.نیمی از مواد اماده را داخل قالب مورد نظر که چرب کرده و ارد پاشیده اید ( قالب من از جنس نچسبه و فقط چرب کردم ) بریزید.
2. نیمی از مواد استروسل را روی مایه کیک داخل قالب بریزید.
3.نیمی دیگر از مایه کیک رو داخل قالب روی مواد استروسل بریزید .
4.و در نهایت باقیمانده مواد استروسل را روی مایه کیک بریزید.
5. قالب کیک را در فر ازپیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 180 درجه
نکته : می تونید یک لایه از مواد استروسل هم به دلخواه بعد از اینکه کیک رو داخل ظرف سرو برگردوندید روی کیک بریزید من اینبار نریختم.
نوش جان