طرز تهیه نان سوپ با بافت عالی و ترد و خوشمزه در کنار غذا و به ویژه سوپ ها عالی است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت نان سوپ چیست ؟
آب ولرم یک لیوان
ماست ۳ قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
کره آب شده ۴قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
نصف قاشق چایخوری بهبود دهنده(اختیاری میتونید نزنید)
آرد به میزان لازم(حدود ۴ پیمانه میتونه کمتر یا بیشتر هم ببره )
زرده تخم مرغ ویک قاشق شیر برای رومال نون
مواد لازم برای رومال نون بعد از پخت :
۲ قاشق غذاخوری جعفری خورد شده کمی سیر له شده دو قاشق کره رو باهم مخلوط میکنیم بعد از در آوردن نون از فر رومال میکنیم.
مراحل و طرز تهیه نان سوپ :
ابتدا آب ولرم رو با شکر وخمیر مایه مخلوط کرده روشو پوشانده کنار میذاریم تا به عمل بیاد.
بعد از عمل آمدن خمیر مایه در ظرف گودی کره ماست نمک رو خوب باهم مخلوط میکنیم خمیر مایه رو اضافه کرده آرد رو کم کم اضافه کرده اول سه پیمانه رو ریخته اون یک پیمانه رو هم با کنترل اضافه می کنیم تا جایی که خمیر نرمی بشه بیاد روشو نایلکس کشیده وبا پارچه میپوشونیم ودر محیط آشپز خونه استراحت میدیم .
بعد یک ساعت که حجمش دوبرابر شده پفش رو گرفته خمیر رو به ۱۲قسمت مساوی تقسیم کرده چونه کرده با دست باز کرده رول های ۳۰ سانتی باز کرده و تا کرده و می بافیم روشو پوشونده ۱۵دقیقه استراحت میدیم.
بعد رومال تخم مرغ و شیر مخلوط و روی نان رومال کرده ودر فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰دقیقه تا جایی که روش طلایی بشه می پزیم بعد همین که گرمه مخلوط سیر کره وجعفری رو رومال کرده وآماده سرو هست
طرز تهیه سوپ دال عدس
یک پیمانه دال عدس ونصف لیوان بلغور رو از شب قبل خیس کرده یک عدد پیاز رو نگینی خورد کرده با کمی روغن سرخ کرده کمی که سبک شده ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده اضافه کرده کمی تف میدیم .
زرد چوبه و فلفل زده بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه ویک قاشق رب فلفل (نداشتید اشکالی نداره رب گوجه بزنید بجاش) رب رو خوب تف میدیم
بعد بلغور و دال عدس رو اضافه کرده من دوتا عصاره گوشت هم اضافه کرده روش آب اضافه کرده بعد جوش آمدن سوپ با شعله ملایم میذاریم تا کاملا بپزه آخر سر کمی آبلیمو و نمک زده و برای سرو سوپ هم کمی کره رو آب کرده نعنا رو ریخته داخل کرده روی سوپ میریزیم
نوش جان